Bránik o "pamflete" poslancov OLaNO: "Blázinec v Pezinku sa musí pripraviť na nápor ťažkých pacientov"
27 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Zábava nekončí a tvorivosť našich volených zástupcov raketovou rýchlosťou letí do nebeských výšin. Zatiaľ neznámy poslanec OĽANO mužského pohlavia nechal kolovať poslaneckým klubom kvetnatý list. Prisahal v ňom večnú a neodvolateľnú vernosť Igorovi Matovičovi až za hranicu pochopiteľného. A vyzval aj ostatných, aby sa pridali," ironizuje investigatívny bloger Radovan Bránik.


"Už zhruba 15 poslancov OĽANO sa údajne podpísalo pod pamflet, ktorým sa VLASTNÉMU hnutiu vyhrážajú odchodom z VLASTNÉHO klubu a odoprením podpory VLASTNEJ vláde, ak v nej Igor Matovič nebude premiérom." Pripomína v statuse na sociálnej sieti známy bloger Radovan Bránik.
Chcú zrušiť parlamentnú väčšinu

"Vidíte dobre. Už nie Fico a Pelle a Kotleba, už nie Remišová a Sulík a Soros. Najnovšie sa chystajú zrušiť koaličnú a parlamentnú väčšinu potrebnú k existencii vlády aj členovia najväčšieho poslaneckého klubu. A zničiť tak akékoľvek nádeje na udržanie koalície pohromade. Ich obetavosť je neuveriteľná zvlášť preto, že sa tým v podstate vzdávajú aj svojich kráľovských platov a ďalších poslaneckých benefitov. Pretože v prípade stále pravdepodobnejších predčasných volieb rozhodne nemôžu rátať so znovuzvolením."

Dokonca aj Bránik sa tvrdo pustil do Lipšica. Tieto slová tak ľahko nestrávi!
Rado Bránik: moje hlboké osobné presvedčenie je, že Kočner bol v tej príšernej dvojvražde skutočne po uši zapletený Čítať ďalej
09 | 09 | 2020 | Petra Demková

Vypovedanie podpory vlastnej vláde

"Netuším (nie som Uhrík, historik, ani politológ) či sa niekedy v histórii svetovej politiky objavil podobný fenomén. A síce vypovedanie podpory VLASTNEJ vláde a vystúpenie z VLASTNÉHO poslaneckého klubu na protest proti avizovanému - a zatiaľ nesplnenému - rozhodnutiu VLASTNÉHO premiéra opustiť tento post."
Skvosty v radoch vlastných

"Matovič sa tak ocitol v pikantnej situácii. Pretože buď ostane premiérom a vládu tak opustia zvyšné tri strany a tým prestane existovať, alebo premiérom neostane a vláda tak stratí podporu veľkej časti poslaneckého klubu strany. Strany, ktorá má právo nominovať premiéra. Takže nech urobí chudák Igor čokoľvek, vláda tak či tak padne."

"Možno si duce prvýkrát v živote uvedomí, že zbierať kandidátov náhodným výberom z ulice nemá len samé výhody a že mu devótna podpora bezmozgovcov občas môže aj poriadne zavariť. Neuveriteľné, oni z neho naozaj urobia premiéra aspoň na pár dní aj proti jeho vôli. A je im úplne jedno, že potom nebude mať vládu, v ktorej by mohol premiérovať."

Bránik: „Ľudia sú pre vás iba čísla!" Sú to príbehy do vyšinutých statusov politikov, čo zachraňujú svet
Bránik adresoval Naďovi tvrdé slová, nešetril ani Matoviča: „Ako s tým môžeš žiť, Jaro?“ Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Imrich Kovačič

Nie do parlamentu, ale do blázinca

"Snáď bude čoskoro zverejnený zoznam signatárov, nech sa môže Pinelova nemocnica v Pezinku pripraviť na nápor nových ťažkých pacientov." Píše na sociálnej sieti bloger Radovan Bránik.

“Krízový manažér, ty kokos. Vám musí je..ať, chalani. Musí je...ať.” Slovenská politika zrodila onoho času hviezdu, ktorou si Matovič vytrel, čo si len dokážete predstaviť - no zanechala nám nesmrteľný citát, ktorý ničiť puritánskymi hviezdičkami je dnes skutočne nemiestne.

 

Matovič? Politik bez schopností vládnuť, zato však majster intríg a podrazov, tvrdí bloger Bránik
Kríza vo vládnej štvorici sa podľa investigatívneho blogera Radovana Bránika začala dovozom ruskej neregistrovanej vakcíny Sputnik V na Slovensko. Na sociálnej sieti však rozoberá aj fakty, ktoré sú spojené s líderkou strany Za... Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik