Rebríček najkrajších štyridsiatničiek sveta: Kto vyhral?
26 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Vek je len číslo, čo dokazujú aj tieto celebrity po 40-ke. Tie sa umiestnili v rebríčku najkrajších žien s vekom 40+, ktorý zhotovila popredná estetická klinika Glowday, na popredných priečkach, píše Plus jeden deň. Ktorá známa tvár vyhrala?


Niektoré celebrity po 40-ke sa snažia vrátiť si mladistvý vzhľad estetickými a chirurgickými zákrokmi, pričom mnoho z nich to s nimi preháňa a vo finále vyzerajú veľmi neprirodzene. To však neplatí pre pôvabnú Jennifer Aniston, ktorú si mnohí z nás pamätajú najmä zo seriálu Priatelia. Tá skončila na druhom mieste a napriek tomu, že má 52 rokov by jej tento vek hádal len málokto.



Na treťom mieste sa objavila podnikateľka a modelka Kim Kardashian, ktorá si práve prechádza už tretím rozvodom, tentokrát s americkým hudobníkom Kanye Westom. Kim vyzerá vo veku 40 rokov naozaj pôvabne a aj keď sa na nej chirurgické úpravy podpísali rozhodne viac ako na spomínanej "Rachel" z Priateľov, jej pozíciu v rebríčku jej len ťažko uprieť.



Na prvom mieste sa neocitol nikto iný ako očarujúca speváčka a herečka Jennifer Lopez. 51-ročnú dvojnásobnú maminu obdivujú nielen ženy po celom svete už dve dekády. Podľa britského denníka The Sun by sa až 38% žien cítilo šťastnejšie, keby po 50-ke vyzerali tak dobre, ako J. Lo. S jej starostlivo udržiavaným vzhľadom je teda výhra na pravom mieste!



Kráľovnej Alžbete pripravovali svadobné šaty ženy v Banskej Hodruši. Ani netušili pre koho sú
Písal sa rok 1947, keď sa vydávala anglická kráľovná Alžbeta II. za princa Philipa. Súčasťou jej svadobných šiat bola čipkovaná vlečka dlhá päť metrov, ktorá bola zhotovená v Čipkárskej škole v Banskej Hodruši, píše vo svojom príspevku na Facebooku... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Timotej Dudka