Občania Slovenska odkazujú Matovičovi: "Už konečne odíď!"
26 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Všetci už máme dosť pandémie, lockdownov, rúšok, príkazov a zákazov. A aby toho nebolo na chudáka Slováka málo, už štvrtý týždeň musí chtiac-nechtiac sledovať ten politický cirkus, ktorý predvádza naša koaličná vláda. Denník Plus1Deň sa rozhodol vyjsť do ulíc a opýtať sa obyčajných občanov, čo by odkázali premiérovi. Ich odpovede Matoviča určite nepotešia.


Tridsiatnik Richard Matovičovi odkazuje, že "svojou prítomnosťou na poste predsedu vlády škodí celému Slovensku. Preto by mal ľuďom umožniť, aby v predčasných voľbách rozhodli o novom zložení vlády".

Oľga, dôchodkňa, ktorá má už po osemdesiatke v tom má tiež jasno. "Po tom, ako nám jeho vláda zobrala 13. dôchodky, ma presvedčilo o tom, že tento človek nemá cit pre seniorov."

Silvia si myslí, že "keď ho už aj pani prezidentka vyzvala, aby podal demisiu, mal by ju poslúchnuť." A Veronika dodáva: "Už by mal celú túto krízu ukončiť. Pretože ňou znervózňuje väčšinu spoločnosti."

Sexuálny úchyl, Multitrtko či Psychopatovič. Publicista Murín si nedal servítku pred ústa
Publicista a spisovateľ Gustáv Murín sa v svojom najnovšom blogu naozaj rozšupol. Multitrtko, bábkoherečka, najväčší psychopat našej politickej scény či dvojvaječné zbohatlícke dvojičky. Takýmito menami počastoval našu politickú... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


"Pán premiér už mal odstúpiť pri prvých problémoch a nezvládaní tejto situácie. A nie si klásť podmienky na odstúpenie iných členov vlády," hovorí Miroslav. Alžbeta pokladá za "trápne, že zostáva na svojom poste napriek tomu, že ho tam väčšina nechce."

V každom prípade, väčšina opýtaných si myslí, že pán premiér by "mal odstúpiť a nechať priestor tým, ktorí vedia spravovať štát lepšie ako on".

No všetci sa zhodli, že v dnešnej pandemickej situácii by mali politici myslieť v prvom rade na ľudí a riešenie ich problémov. Nie aby ľudia riešili problémy politikov.

Heger je nielen príšerne slabý minister, ale aj arogantný a zákerný človek, píše Juraj Draxler
Bývalý minister školstva Juraj Draxler si po vzhliadnutí včerajšej debaty Heger - Fico neodpustil kritiku vystúpenia nášho budúceho premiéra. A naložil mu to skutočne na poriadok. Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Michal Filek