"Dezinformácie“ zo strany mainstreamu si už vyžiadali dve obrovské obete. Pravdu a právo na liečbu
25 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Momentálne sa v mediálnom priestore a na sociálnych sieťach vedú dve bitky v oblasti verejného zdravia. Jedna likviduje lacné lieky a druhá dostupné vakcíny.


Paradoxné je, že tento boj sa odohráva na nosičoch, ktoré si sami hovoria "mienkotvorné" či "seriózne". "Skrytejšia je averzia médií hlavného prúdu k hláseniu prakticky čohokoľvek sľubného o včasnej liečbe liekom COVID. Vrátane 42 štúdií, ktoré spoločne tvrdia, že ivermektín môže znížiť počet úmrtí liekom COVID o 75 až 83 percent. Uvádza sa, že ivermektín je experimentálny a nedokázaný - že je to liek, ktorý sa používa na liečbu svrabov a riečnej slepoty u ľudí a parazitov u koní." Píše portál trialsitenews.com.

(Na zdroj naviedol redakciu HD status Juraja Mesíka na sociálnej sieti.)

Mesík: "Miera zaočkovania sa neprejavuje v súlade s očakávaniami, vytvorenými propagandou"
24 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Jeden príklad

"Možno z týchto dôvodov 64-ročná Cheryl Jarrett pôvodne odmietla návrh lekára, aby užívala ivermektín. Diagnostikoval jej mierny prípad COVID. Na tretí deň zmenila názor, keď sa jej po zdolaní po schodoch ťažko dýchalo. Skenovanie ukázalo infiltráty COVIDu v 25 percentách pľúc."

"Vzala som to," povedala Cheryl. "Do dvoch hodín som bol v poriadku." Opäť skúsila schody. Žiaden problém.
O tom sa nedočítate

"Existuje veľa príbehov, ako je Jarrett. Nenájdete ich v tlači ani na Wikipédii, v žiadnom bežnom a hlavne "slušnom" zdroji informácií o ivermektíne. Zdieľajte ich na Facebooku a môže sa stať, že nebudete mať právo na zverejňovanie príspevkov, ako to nedávno zistil Jarrettin lekár Bruce Boros."
Drzá cenzúra

"Kontrola správy o ivermektíne sa vykonáva zdanlivo pod zámienkou ochrany verejného zdravia. Podľa rozhovorov s advokátmi, lekármi a analytikmi zámer smeruje inam.

"Existuje vojna proti informáciám, uviedol Dr. Pierre Kory, prezident skupiny lekárov obhajujúcich liek nazývaný Frontline COVID-19 Critical Care Alliance alebo FLCCC. "Máme všetky údaje poukazujúce na obrovské výhody ivermektínu v oblasti úmrtnosti." Čím menej sa o tom vie, tým viac úmrtí evidujú štáty. “

Juraj Mesík šokuje: Vláda cez ministerstvo prikázala ambulantným lekárom Covid neliečiť!
Mnohí odborníci spolu s lekármi sa doteraz nedokážu zjednotiť na tom, či má Ivermectin liečebné účinky v boji s koronavírusom. Vyštudovaný lekár a analytik globálnych rizík Juraj Mesík v tom má však jasno. Ivermectin jednoznačne... Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Kde sa to začalo

"Snaha filtrovať informácie o liečbe liekom COVID má svoje korene čiastočne v smutnej kapitole americkej vedy a žurnalistiky: Napríklad Trumpovo schválenie hydroxychlorochínu minulú jar. V okamihu sa z včasnej liečby stal pravicový mýtus, ktorý zaujíma iba spoločnosť Fox News. Zvyšok tlače bol nemilosrdný pri opakovaní tvrdení, že spoľahlivý farmaceutický prostriedok používaný pri viacerých chorobách je pre COVID nebezpečný. Viaceré štúdie to odvtedy vyvrátili a preukázali účinnosť pri raných štádiách ochorenia, čo väčšina ľudí nevie."
Vyhrážky namiesto uznania

Dr. Mobeen Syed bol medzi prvými, ktorí minulý rok v marci preskúmali potenciál HCQ vo videu na YouTube. Stalo sa virálnym. "Začal som dostávať toľko vyhrážok," povedal a kanál ho vyzval, aby príspevok stiahol."

"Potom však YouTube už  sám rozhodoval, čo by malo vidieť 250 000 predplatiteľov Lekárskych prednášok tohto doktora. Odstraňovanie videí chtiac-nechtiac, zdá sa, obsahovalo vitamín D, remdesivir a, čo iní často tvrdili, ivermektín."
Aj FB cenzuruje

31. januára Facebook odstránil stránku s názvom Ivermectin pre tím MDs s 10 200 členmi z viac ako 100 krajín. Poslednou kvapkou bol príspevok o rozhodnutí slovenského ministerstva zdravotníctva povoliť použitie ivermektínu, o ktorom sa cenzori Facebooku „domnievajú, že je škodlivý pre fyzickú integritu“, napísal správca."

"Facebook tiež rozhodol, že správy o schválení ivermektínu južným štátom v Brazílii porušili jeho normy. Inými slovami, gigantu v oblasti sociálnych médií sa nepáčili dve nezávislé vládne rozhodnutia a myslel si, že sa v tom vyzná lepšie."

"Ivermectin zjavne zaberá aj v Juhoafrickej republike, prečo by nemal u nás?" pýta sa Mesík
Bojovník za liek Ivermectin Juraj Mesík vo svojom statuse poukazuje na to, ako sa podarilo v Juhoafrickej republike znížiť úmrtnosť na COVID-19 pri užívaní tohto preparátu. A Slovensko? U nás niektorí „experti“ proti nemu stále... Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Twitter ide na to rovnako

"12. januára Twitter rozhodol, že tweet brazílskeho ministerstva zdravotníctva - 1,2 milióna sledujúcich - „šíri zavádzajúce a potenciálne škodlivé informácie“. Prečo? Vyzval ľudí s príznakmi COVID, aby „išli do ambulancie a požiadali o včasnú liečbu.“
Hrdosť na zatajovanie

"Iba náznakom, ako rozsiahla je cenzúra: Facebook s hrdosťou na webe z 8. februára tvrdil , že „odstránil viac ako 12 miliónov statusov obsahujúcich "dezinformácie", ktoré by mohli viesť k bezprostrednému fyzickému ublíženiu“. Sedem článkov, ktoré boli napísané viacerými vedeckými odkazmi o ivermektíne, bolo označených týmto štítkom. "
Omyly propagandy

"Vládne cenzorské rozhodnutia z minulosti navyše ukazujú, aké môžu byť omylné. V roku 1987 prosili aktivisti za HIV-AIDS doktora Anthonyho Fauciho, aby podporil používanie liekov Bactrim a iných sulfa liekov na prevenciu virulentnej pneumónie spojenej s AIDS. Vláda čakala dva roky na ďalšie údaje, počas ktorých zomrelo 17 000 ľudí.

Mesík: "Všetko záleží od architekta slovenského národného masakru, hlavného plagiátora Matoviča"
14 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Veľký brat v akcii

27. decembra Twitter pozastavil účet s názvom @CovidAnalysis, ktorý sledovalo takmer 7 000 ľudí. Účet, ktorý prevádzkujú anonymní vedci, pravidelne zverejňuje výskum liečby liekom COVID a naďalej sumarizuje a analyzuje jeho dôsledky na svojej webovej stránke."
"Suma - summarum"

"Ivermektín je liek schválený FDA, ktorý je na zozname základných liekov WHO. Medzi viac ako tromi desiatkami štúdií je 19 recenzovaných štúdií a 21 randomizovaných kontrolovaných štúdií. Ukazujú, že ivermektín účinkuje v rôznych štádiách proti vírusu SARS-CoV-2. Zastavil infekciu u zdravotníckych pracovníkov v troch argentínskych štúdiách a jednej s 4000 ľuďmi v Indii . V štúdiách z Pakistanu a Bangladéša ukončil predčasne chorobu . Udržiaval ľudí pri živote v Egypte a pri štúdii v okrese Broward na Floride.

"Cenzorský nôž, obraz drogy ako pravicového konštruktu a odpor médií informovať o včasnej liečbe takmer všetkým si však vyžiadali daň. Zdá sa, že ivermektín je vo verejnej diskusii o včasnej liečbe liekom COVID neprijateľný."

Toľko zdroj vyššie uvedených informácií, Jurajom Mesíkom odporúčaný článok na portáli trialsitenews.com.

(Medzitituky red. HD.)

Mesík: Ivermectin, ako liek na COVID, môžu používať aj malé detičky a tehotné ženy
Slováci sa v boji proti koronavírusu v počiatočnej fáze najviac spoliehajú na Ivermectin. Vhodnosťou použitia lieku u malých detí či tehotných žien sa v statuse zaoberá analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik