A idú si svoj politický refrén, až sa stal odrhovačkou. Matovič už vraj odstúpil, tak čo ešte chceme?
25 | 03 | 2021 I Ivan Brožík
"Pre tých, ktorí stále nepochopili a donekonečna opakujú, že kedy konečne odstúpi ten Matovič. On už v skutočnosti odstúpil v nedeľu! " Citát Peter Kremský - OĽaNO.

Niečo sme prehliadli? Nevšimli si? Začítajme sa do statusu poslanca za OĽaNO Petra Kremského na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Peter Kremský)

Naozaj je štvrtok, 25. 03.

"Celé rokovania, ktoré odvtedy prebiehajú, sa točia okolo toho, ako bude pokračovať nová vláda, postavená na výsledkoch parlamentných volieb. Kto v nej bude, na akej pozícii, kto ju podporí. Niekto pokojne rokuje, niekto tlačí cez médiá demisiami." Píše Peter Kremský.
Dvere sú vraj otvorené

"Je zbytočné vykopávať otvorené dvere a tlačiť, aby okamžite odstúpil aj Igor Matovič. On jednoducho nemôže formálne odstúpiť, pretože tým by odišla aj celá vláda a krajinu by nemal kto riadiť." Pripomína Peter Kremský.

Reprofoto FB (@Peter Kremský)


Pán premiér, čo takto na ministerstve srandy? Pýta sa Čarnogurský mladší na nový post Matoviča
Slovensko sa zmieta v politickej kríze, aká tu doteraz azda ešte nebola. Rozbroje troch zo štyroch koaličných strán znamenajú nielen odchody ministrov, ale i znefunkčnenie parlamentu. V statuse si to všíma aj Ján Čarnogurský mladší. Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Odíde, až keď sa vráti

"Môže odstúpiť až vtedy, keď bude pripravené nové zloženie vlády s podporou väčšiny poslancov v Národnej rade. Nový premiér zároveň príde s týmto zoznamom k prezidentke a požiada ju o vymenovanie novej vlády. Po vymenovaní má vláda čas na získanie dôvery v Národnej rade."

"Takto to funguje, ale veľa ľudí to nevie, preto tlačia na okamžité odstúpenie premiéra a majú pocit, že tým by sa niečo zlepšilo. Práve naopak, zhoršilo, krajina by bola bez vlády a riadenia, čo je v takejto kríze neprípustné!" tvrdí Peter Kremský.

"Prosím, buďme rozumní, nepodliehajme zbytočne rozdúchaným emóciám len preto, že nepoznáme presný priebeh ústavných úkonov. Uvažujme na základe faktov, nie nálad, očakávaní a sociálnych sietí! Pokoj a rozvahu, buďme trpezliví, riešenie je blízko." Končí poslanec svoj status na sociálnej sieti.

(Medzititulky red. HD.)

Blaha: Keby prezidentka vyzvala Matoviča na odstúpenie už na jeseň, nemuselo zomrieť 9 tisíc ľudí
Zemetrasenie vo vláde už stálo miesto štyroch ministrov, ale Igor Matovič premiérsku stoličku stále opustiť nechce. A to napriek tomu, že vo vláde už nemá ani „nenávideného“ Richarda Sulíka. Na demisiu ho preto verejne vyzvala aj prezidentka, na čo... Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik