„Trójsky kôň.“ Američania zaznamenali podozrivé zvláštnosti v úradovaní Bidena
24 | 03 | 2021 I Gabriel Matta

Diváci televízie Fox News vyjadrili znepokojenie ohľadom zdravotného stavu úradujúceho prezidenta Joea Bidena. Podľa ich názoru by kvôli tomu mal opustiť funkciu predčasne. Dokonca veria tomu, že ani samotná voľba Bidena ako prezidentského kandidáta nebola náhodná



Všetko bolo vopred naplánované

Jeden komentujúci na portáli Fox News napríklad uviedol, že za Bidenom stoja iné sily, ktoré presadzovali jeho kandidatúru s vedomím toho, že dlho v prezidentskej funkcii nevydrží. Čo znamená, že jeho miesto môže čoskoro prevziať pre niečie záujmy pohodlnejšia viceprezidentka Kamala Harrisová.

„Všetko bolo naplánované vopred. Biden bol vždy prostriedkom na dosiahnutie cieľa. Je trójsky kôň. Nakoniec nám oznámia, že už nemôže viesť úrad a na jeho miesto nastúpi viceprezidentka Harrisová. Bola to ona, kto pôvodne chcel byť v tejto pozícii,“ poznamenal komentujúci s prezývkou MassiveMemberClub.

„Bohužiaľ existuje možnosť, že Biden nebude schopný vládnuť krajine po dobu celých štyroch rokov. Budeme však dúfať, že to dotiahne do dočasných volieb. Postúpi do volieb v polovici obdobia, aby republikáni mohli znovu získať kontrolu nad Senátom a zabráni tak hroznému scenáru s Harrisovou ako prezidentkou,“ napísal Kingdomofidiots.

„Putin vytrie s Bidenom podlahu!“ Takto by podľa divákov Fox News skončila ich debata
Kto by to bol povedal. Početná časť divákov vplyvnej americkej televízie by v prípade živej debaty medzi Putinom a Bidenom „fandila“ ruskému prezidentovi. Uviedol News.rambler.ru. Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Imrich Kovačič

Biden je pre demokratov len figúrka

Niektorí komentátori dospeli k záveru, že Biden už teraz nehrá v politickom živote USA kľúčovú úlohu.

„Demokrati ho využili, pretože dobre vedeli, že má vážne zdravotné problémy. Snaha jeho ženy stať sa prvou dámou bola natoľko veľká, že ho uvrhla do strieľne. (…) Neočakávajte, že sa demokrati budú k Joeovi správať ľudsky. Budú ho používať tak, ako to len bude možné, a potom ho stiahnu,“ povedala Jeisele.

„Kto riadi krajinu? Táto myšlienka je desivá. Vieme, v akom stave Biden je, a vieme, že krajinu neriadi on. Tak kto? Zatiaľ na túto otázku neexistuje odpoveď. Obávam sa, že až na to prídeme, bude to ešte desivejšie. Nebude ním ten, koho volili milióny,“ zdôraznil NCB460.

„Bolo mi trápne, keď som videl, ako Joe zakopol prvýkrát, potom druhýkrát a potom tretíkrát. To, čo mu jeho strana v súčasnej fáze jeho života robí, je skoro zločin,“ tvrdí BidenDestroysAmerica.

Už skôr sa o Bidenovi vyjadril bývalý poradca Donalda Trumpa Stephen Miller. Správanie súčasného šéfa Bieleho domu považoval za hrozbu pre národnú bezpečnosť a za „smutnú podívanou„ označil to, že Biden „nie je schopný vydržať ani neškodný rozhovor bez ťaháku„.

Biden ako nemohúci starček
Biden opäť v centre pozornosti: Pri vstupe na palubu Air Force One sa trikrát potkol. „Fúkal silný vietor,“ znie z Bieleho domu Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Imrich Kovačič


Prezident USA Joe Biden nedávno upútal pozornosť verejnosti tým, že narazil na ťažkosti, keď išiel po schodíkoch – počas svojej cesty trikrát spadol, než do lietadla konečne nastúpil. V Bielom dome uistili, že príčinou incidentu bol silný vietor a Biden je úplne v poriadku.
Harrisová ako prezidentka USA

Pripomeňme, že Joe Biden nastúpil na post prezidenta USA 20. januára 2021 a Kamala Harrisová sa stala jeho viceprezidentkou. Je to prvá žena a prvá Afroameričanka na tomto poste, ktorý je považovaný za druhý najvýznamnejší v americkej politike.

Dňa 18. marca sa Biden vo verejnom prejave preriekol a nazval Kamalu Harrisovú prezidentkou USA. Svoju chybu si pritom nevšimol a pokojne pokračoval ďalej. A nie je to prvýkrát. Už predtým sa totiž Biden niekoľkokrát preriekol.

Vlani v októbri napríklad vyhlásil, že bol navrhnutý do senátu. Potom si pomýlil vtedajšieho prezidenta USA Donalda Trumpa s bývalou hlavou štátu Georgeom Bushom mladším.

"Mohli sme ukončiť patový stav v našich vzťahoch, no Biden to odmietol," hovoria Rusi
22 | 03 | 2021 | Diana Zaťková