Nicholsonová si na sociálnych sieťach robí srandu z Fica. Vidíte tam podobu aj vy?
23 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Do bývalého premiéra sa obula naplno! Bývalá poslankyňa SaS Lucia Ďuriš Nicholsonová zverejnila snímky na Instagrame z výletu v belgickom meste Dinant, a to aj napriek pandémii koronavírusu a vládnym nariadeniam proti jeho šíreniu. V múzeu však zbadala niečo, čo sa jej podobalo na Roberta Fica.


"Dnes krásny výlet do čarovného belgického mesta Dinant, mesta saxofónov," začala svoj príspevok Nicholsonová pod sériou snímok z múzea. V ňom zbadala podobizeň grófa, ktorého zavesila na sociálnu sieť a prirovnala ho k lídrovi Smeru Robertovi Ficovi. "V múzeu sme stretli grófa nápadne sa podobajúceho na Róberta F. a videli sme aj divú sviňu, na ktorú sa už voda varila," napísala, za čím pridala aj rehotajúceho sa smajlíka.

To však nie je všetko! Aby sa náhodou jej porovnanie grófa s Ficom nevyhol pozornosti medzi viacerými snímkami, pridala fotografiu aj osamote. "RF found in Dinant," napísala.



Kde vidí Ďuriš Nicholsonová Matoviča keď nebude premiérom? Tieto posty by hádam zvládol
Igor Matovič podnietil odchod z funkcie premiéra niekoľkými požiadavkami. nepožaduje však odchod vicepremiérky Veroniky Remišovej. Prečo? A na akú ministerskú stoličku by si mohol sadnúť? Nad tým sa v statuse zamýšľa europoslankyňa Lucia Ďuriš... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik