Mnohé tajné dôkazy o pozorovaní UFO sme ešte nezverejnili, tvrdí exšéf spravodajstva USA
23 | 03 | 2021 I Diana Zaťková
Portál Russia Today informuje, že s blížiacim sa termínom 1. júna, kedy majú Pentagon a americké spravodajské agentúry predložiť svoje správy o pozorovaniach UFO, bývalý vysoký úradník uviedol, že ich je „o dosť viac, ako bolo zverejnených“.




Bývalý riaditeľ národného spravodajstva pod Trumpovou správou John Ratcliffe nedávno uviedol, že jeho kancelária nezverejnila ani zďaleka všetky správy o pozorovaní UFO.

"A keď hovoríme o pozorovaniach, hovoríme o objektoch, ktoré videli piloti námorníctva alebo letectva. Alebo ktoré zachytili satelitné snímky, ktoré sa podieľajú na akciách, ktoré sa ťažko vysvetľujú." Uviedol to Ratcliffe a dodal, že udalosti boli zaznamenané „viacerými senzormi“.

Niektoré z týchto incidentov zahŕňali manévre, ktoré nie je možné vykonať so súčasnou ľudskou technológiou. Vrátane „nadzvukového cestovania bez zvukového boomu“. Ratcliffe trval na tom, že zverejnenie informácií je vo verejnom záujme.

Nemecký vedec Scheuch: Rúška vonku aj zákazy sú šialenosť. Politici nerobia rozhodnutia na základe odporúčaní odborníkov
Keď nemecký biofyzik Gerhard Scheuch hodnotí opatrenia ako zákaz vychádzania či povinnosť nosiť vonku rúško, neodpustí si slová ako šialené, absurdné či hlúposť. Jeden z najväčších európskych odborníkov na aerosóly je totiž presvedčený, že... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Petra Demková


Povedal, že vojenskí úradníci vždy hľadajú prijateľné vysvetlenie. Existuje však veľa prípadov, v ktorých to jednoducho nie je možné. „Existujú prípady, keď nemáme dobré vysvetlenie niektorých vecí, ktoré sme videli.“

Pripravovaná správa je súčasťou zákona o úľave Covid-19 vo výške 2,3 bilióna dolárov. Ktorý v decembri podpísal bývalý americký prezident Donald Trump.

Ohnisko nákazy v očkovacom centre v Berlíne? Problémy s hygienou, chorí lekári, personál aj očkovaní
Prechladnutí zdravotníci, chýbajúce rýchle antigénové testy. Jeden z lekárov sa v rozhovore pre „Neue Zürcher Zeitung“ (NZZ) sťažoval na očkovacie centrum na Výstavisku v Západnom Berlíne, kde absolútne nedodržiavajú predpísané hygienické štandardy.... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Správa musí identifikovať všetky hrozby, ktoré tieto UFO predstavujú, a poskytnúť hodnotenie toho, či by to mohla byť vysoko pokročilá technológia, ktorú vlastnia zahraniční protivníci USA, alebo či majú potenciálnu mimozemskú povahu.

V roku 2020 americké námorníctvo odtajnilo niekoľko videí, ktoré mali ukazovať niektoré z týchto incidentov UFO. Jedno z videí bolo natočené v novembri 2004, ďalšie dve pochádzajú z januára 2015 a boli sprevádzané šokovaným komentárom dvoch pilotov Navy Horn F/A-18 Super Hornet.

Britské bulvárne plátky prišli so zoznamom Putinových tajných cieľov
22 | 03 | 2021 | Diana Zaťková