Majk Spirit si užíva na Zanzibare: "Vaša kritika je úchylná," odkazuje
23 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Celebrity utiekli pred koronavírusom do exotických rajov a nejedna z nich sa dostala do sporu s rozzúrenými fanúšikmi, ktorí sú zavretí doma. Masívnu kritiku ľudí si rapper Majk Spirit nenechal páčiť. "Čo tu od vás čítam, to už je normálne úchylné!" Odkazuje.


Ako píše portál Expres, Majk Spirit doma len tak v pokoji neposedí! Pred mesiacom sa vrátil z Dubaja, teraz už si zase s rodinkou užíva tropického počasia na Zanzibare. Má to ale niekoľko háčikov, napríklad ten, že vláda nedávno zakázala cestovanie do zahraničia za účelom rekreácie. Podľa webu eReport.sk si raper žiadnu výnimku nevydupal, nariadenie obišiel celkom jednoducho. Z krajiny vraj zmizol na poslednú chvíľu, doslova pár hodín predtým, než zákaz vošiel do platnosti.

Fanúšikom, ktorí Majka Spirita veľa tvrdo kritizujú, prekážajú ale aj ďalšie veci. Trebárs to, že vyrazil zrovna na Zanzibar, ktorý je na čiernej listine v mnohých krajinách vrátane Česka, pretože práve odtiaľ sem niekoľko dovolenkárov priviezlo zákernú juhoafrickú mutáciu.

Rodák z Bratislavy, vlastným menom Michal Dušička, už ale kritiku ďalej nemohol znášať. Ľuďom, ktorí mu pod fotky z pláže písali komentáre o ufňukaných celebritách či o tom, že by aspoň nemusel všetko dávať na obdiv, venoval veľmi ostrý status. A to trochu provokatívne s fotkou výhľadu na oceán.



"Viem, že to nemusím vysvetľovať, ale rozhodol som sa napísať pár slov, pretože toto moralizovanie, ktoré tu čítam už týždeň, začína byť normálne až úchylné. Mali sme sem letieť pred rokom, ale na poslednú chvíľu sme to zo solidarity zrušili. Snažili sme sa nájsť termín na jeseň, ale prišla druhá vlna, tak sme to zase posunuli. Do tretice sme si povedali, že už to nezrušíme. Viem, že tým riskujeme hate na sieťach a v médiách, ale naše šťastie a pekné rodinné zážitky sú pre mňa viac než verejná mienka. Sorry nesorry," odkázal Spirit.

"Desať rokov som poctivo pracoval a často si odopieral dovolenky a spoločenský život, pretože som vedel, že si to všetko vynahradím, až založím rodinu a budeme mať dieťa. Fakt som sa na tieto chvíle tešil desať rokov. A teraz mi hovoríte, aby som počkal a zostal doma. Ako dlho? Rok? Dva? Čo keď to takto bude už navždy? Na jeseň príde nejaká mutácia, potom covid-22, potom 23, potom ebola-24 a tak ďalej," dodal.

Raper tiež vo vyhlásení spomenul, že okrem kritikov mu píšu aj fanúšikovia, aby zdieľal naopak ešte viac fotiek, pretože pre nich ide o spríjemnenie šedivej reality. Majk sa dočkal podpory okrem časti fanúšikov tiež od priateľov z šoubiznisu. Napríklad od Andrey Verešovej, ktorá si od začiatku roka užíva Dubaja. "Nádherná idylka! Sála z vás radosť, šťastie, láska a pohoda. Užívajte!" Odkázala kamarátovi.

"Céčková rasistická špina!" Pod príspevkom Belohorcovej sa strhla mela
Pred niekoľkými mesiacmi sa bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (45) s rodinou presťahovala z Miami do Španielska. Prečo k tomu došlo, vysvetlila nedávno na sociálnej sieti. Nechtiac tým však spôsobila poriadny rozruch, píše portál... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Timotej Dudka