"Jednota blbosti v akcii," napísal Rafael Rafaj o postoji Bruselu k vakcínam
23 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Niektoré hlavy sú tak zaangažované a tak „zjednotené“ s vlastnou obmedzenosťou, že im z toho jednoducho občas prepne. No najhoršie je, že k obmedzenosti nútia alebo tlačia aj nás," myslí si Rafael Rafaj.



"Tomuto bruselskému žabožrútovi alias eurokomisárovi pritom do kompetencie vôbec nepatrí oblasť zdravotníctva." Píše na sociálnej sieti v statuse Rafael Rafaj o komisárovi Európskej komisie Thierrym Bretonovi.




Reprofoto FB (@Rafael Rafaj)



Lobbing a nič viac

"To, čo predviedol eurokomisár Thierry Breton je čistý proatlantický lobbing. Možno by mohol OLAF a iné na to určené orgány začať konanie za minimálne konflikt záujmov. Ak by to poprel, tak potom je tu už len politický postoj a možný minimálne signál či dokonca nátlak na Európsku liekovú agentúru, ktorá posudzuje vakcínu Sputnik V aké sú očakávania, či skôr neočakávania v tomto prípade bruselských elít. Toto je ako déja vu z éry studenej vojny." Píše Rafael Rafaj.




Ochránime si štátny jazyk, slovenčinu a slovenskú identitu aj po voľbách? (Rafael Rafaj)
(autor je analytik Inštitútu národnej politiky) Čítať ďalej
23 | 02 | 2020 | Rafael Rafaj

Politruci v akcii

"Keby to nebolo vážne, keby tým aj smerom ku nám nenarúšal našu zvrchovanosť a suverenitu, tak by bol tento angažovaný komisár na smiech, pretože pripomína bývalých sovietskych komisárov alias „politrukov“, ktorí podobne ako v Čiernych barónoch museli dohliadať na to najdôležitejšie rozmýšľanie: „soudruzi, musíte myslet po-li-tic-ky...!"
Evropéjskij sajúz

Jednotnosť myslenia až po nerozbornú jednotu trhu na večné časy a nikdy inak je dnes v Evropejskom sajúze“ s hlavným mestom Bruselom a politbyrom progresívcov, ktoré sa dnes nazýva Európska komisia. Aký smutný paradox, vraciame sa späť do minulosti a do globálnej totality."
Zámerná slepota

Žiaľ, toto prepólovanie demokracie na antidemokraciu či dokonca totalitu jednotného postoja si nevšímajú ani „pokrokové“ mainstreamové globálne a korporátne médiá s angažovanými novinármi. Ani servilní politici a iste si to nevšimnú ani u nás vo vláde, MZV či v bývalom pionierskom paláci. Tam dnes sídli hlava nášho protektorátu, ktorou krútia podobné krky ako má tento eurokomisár, alias eur politruk v politickom školení masy."
Opäť bude vsjo jásno?

"A tak sa pýtam, načo sú nám takýto „jednotní“ politruci a načo je nám na večné časy a nikdy inak v jednotnom šíku v pozore stojaca únia? Keď má byť všetko opäť "vsjo jásna", ale nielen "načivó búkvy", ale aj "načivó spútnik"? No jednoducho preto, lebo ho chce časť ľudí, ktorá tým euroatlantickým vakcínam neverí.

Preto lebo je to právo pacienta a suverénneho štátu si vybrať, čo chcú jeho obyvatelia a nie, čo nám jednotne zas niekto tlačí aj do hlavy, aj do žily." končí svoj status na sociálnej sieti Rafael Rafaj.

(Medzititulky red. HD.)

Rafaj na margo zranenia Lučanského: "Očista sa nemá robiť á la kyselinári"
„Oxymoron ako päsť na oko.“ Rafaj komentuje vyjadrenie ministerky Kolíkovej o hospitalizácii Lučanského a jej odmietavé stanovisko ku zverejneniu video záznamov. Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Gabriel Matta