Rytmus verejne ponížil Salátovú: To mu vyčítali jeho manželka Jasmina či Hanzelová
22 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

V Silnej zostave sa strhla diskusia o nezodpovednom prístupe Dominiky Cibulkovej. Jej dovolenke a postovaniu fotiek na Instagram. To jej vyčítala znechutená komička Simona Salátová. Nasledovali reakcie rappera Rytmusa, jeho manželky Jasminy Alagič či redaktorky Zuzany Kovačič Hanzelovej, píše Plus jeden deň.



Pingpong komičky s tenistkou

„Z tvojej strany to vnímam ako takú nedostatočnú spolupatričnosť. Tvoji fanúšikovia sú obyčajní ľudia, aj ty si taká kedysi bola ako tenistka. Dnes vysielaš signály, ako vyvolený môže ísť na dovolenku, keď v nemocniciach zomierajú ľudia. Ako sa pri tom cítiš?” Nešetrila komička Cibulkovú v priamom prenose.

„Cítim sa úplne normálne. Mala som spoluprácu s hotelom. Takže som vedela, že to budem zdieľať,“ odpovedala Cibulková.

Komička sa pustila do Cibulkovej za jej dovolenkovanie: Tá nazvala reláciu RTVS krčmou!
Nielen uprednostnené očkovanie Dominiky Cibulkovej, ale aj dovolenky počas pandémie štvú Slovákov, ktorí sa kvôli vládnym nariadeniam obávajú cestovať z okresu do okresu. Možno aj to bol dôvod, prečo si ju moderátorka Veronika Ostrihoňová zavolala... Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Rytmusov rokenrol

Na túto tému sa vyjadril aj rapper Rytmus. Bývalú tenistku bránil tým, že verejne zhodil komičku Salátovú za jej nadváhu. "Ľudkovia, buďme spolupatriční, načo si kupovať jedny veľké šaty, keď z nich môžeš ušiť šaty pre 20 bezdomovcov," napísal Rytmus na Instagrame pri fotografii Salátovej zo Silnej zostavy, ktorú však upravil a pridal jej ešte zopár kíl naviac.
Hanzelovej hevy metal

To rozčúlilo i Zuzanu Kovačič Hanzelovú. "Rytmusova fotka a skutočná realita! Normálne, že odporný hnus. Iný komentár na to nemám. "Pokojne spolu nesúhlasme, debatujme, ale upraviť Simoninu fotku a zahanbiť ju za jej postavu, je v skutočnosti tá bájna tretia cenová. Simona je jedna inšpiratívna krásna žena, ktorá hovorí o mnohých dôležitých, tabuizovaných a bolestivých témach. Ak s ňou nesúhlasíte, je to úplne O.K. Ale to neznamená, že sa máte chovať ako úplný hulvátsky buran. Je to ťažká doba pre všetkých, ale naozaj by som bola rada, keby sme si zachovali aspoň základnú úroveň slušného správania," prízvukovala Hanzelová.
Jasminin klinček po hlavičke

Na Rytmusove slová reagovala aj jeho manželka, ktorá si ho však veľmi nezastala. „Milá Simona, svojím vystupovaním ste v mojich očiach vykopali priemerné dno, drahý Paťko, svojou reakciou si za ňou doň veselo skočil a ešte sa tešil, že v ňom si,“ napísala na Instagrame.



SND v slzách: Zomrel jeden z najvýznamnejších operných spevákov
Tenorista a niekdajší sólista Slovenského národného divadla (SND) Milan Kopačka zomrel v úctyhodnom veku 88 rokov, informuje Plus jeden deň. Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Timotej Dudka