"Nová diagnóza vo vláde Igora Matoviča sa volá Veronika Remišová", píše Renáta Zmajkovičová
20 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Trochu vpred a rýchlo späť," píše Renáta Zmajkovičová, bývalá vplyvná politička Smeru. Parafrázuje tým jedno z Leninových literárnych veľdiel?


Renáta Zmajkovičová sa v statuse na sociálnej sieti viac-menej pýta, čo to - obrazne - stvára momentálne Veronika Remišová. Ilustruje ho nasledujúcou fotografiou.

Reprofoto FB (@Renáta Zmajkovičová)


Remišová sa chystá zradiť ľudí od Andreja Kisku, ale osobitne zrádza Richarda Sulíka, tvrdí Danko
Šachy v koalícii pozornej sledujú nielen opozičné strany v parlamente, ale aj tie mimo neho. Andrejovi Dankovi, ako priznáva vo videu na sociálnej sieti, robí súčasný stav, rovnako ako zrada Remišovej šéfa SaS Sulíka, radosť. Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Konflikt sama so sebou

"Sulík dáva ultimáta, nepremyslené vyhlásenia a z Matoviča urobil úplného chudáka - takto sa včera v jednom rozhovore vyjadrila predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Tak toto ma dostalo! Nielen koalícia má konflikt. Najnovšie má konflikt sama so sebou i Veronika Remišová," píše Zmajkovičová.
Záhadný obrat

"A jej ultimátum smerom k premiérovi a ministrovi hospodárstva boli čo? Niekoho ozvenou? Nuž pani ministerku nám už dokázali pekne obliecť i učesať, ale to nestačí Veronika Remišová si svoju obohratú platňu s bojovnou výzvou na odstúpenie Igora Matoviča i Richarda Sulíka teraz obrátila na opačnú stranu a stáva ochrankyňou premiéra."
Takže ďalšia DG

"Tak toto je ďalšia diagnóza vo vládnej koalícii. Trochu vpred a chytro späť. Zrejme si doteraz myslela, že je iba smädná, ale premiér ju presvedčil, že ona je vlastne hladná a pripravil jej veľmi výdatný niekoľkochodový obed," konštatuje na sociálnej sieti Renáta Zmajkovičová.

Bývalá šéfka Smeru v Trnave Zmajkovičová naložila Ficovi. Pripomenula mu postele a verejný dom
Bývalá krajská šéfka Smeru v Trnave Renáta Zmajkovičová kritizuje výsledok strany v eurovoľbách.Treba podľa nej „rozsiahlu rekonštrukciu domu, aby to bol dom stranícky a nie verejný“. Čítať ďalej
27 | 05 | 2019 | Peter Králik