O vrahovi hovorí prezident štátu, ktorého dejiny sú plné krvi nevinných obetí? Nechápe Belousovová
20 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slová amerického prezidenta Joea Bidena na adresu ruskej hlavy štátu Vladimíra Putina, že je vrah, pobúrili aj expolitičku Annu Belousovovú. Na sociálnej sieti vôbec netají, že je jej bližšie Rusko ako USA.


Vladimír Putin ukázal, že sa aj po nazvaní „vrahom“ dokáže nad celou vecou povzniesť. On možno áno, no naši politici, zdá sa, nie. Okrem Ľuboša Blahu sa k tomu vyjadrila aj bývalá šéfka národniarov a dnes predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová. Jej status je jasne proruský a navyše v ňom USA pripomína, kde po nich zostali krvavé stopy.
Rusko nepodporovalo teroristov v mnohých krajinách sveta ako USA

„Ak by Putina nazval vrahom nejaký obyčajný 78-ročný dedko, povedali by sme si: no čo, starý pán chytá demenciu. Biden však nie je obyčajný senilný dedko. Je to prezident USA - svetovej veľmoci a jeho slová majú preto celkom inú váhu,“ píše Belousovová.

Dodáva, že v prvom rade platí staré známe: Pozri sa, kto to hovorí. „Hovorí to prezident štátu, ktorého dejiny sú plné krvi nevinných obetí. Od Indiánov počnúc, cez Hirošimu a Nagasaki, Vietnam, až po Líbyu, Irak, Juhosláviou atď. Hovorí to prezident štátu, ktorý má po celom svete rozmiestnených najviac vojenských základní a najväčší počet vojakov. Hovorí to prezident štátu, ktorý využíva NATO ako nástroj na presadzovanie svojich mocenských záujmov po celom svete,“ pripomína Belousovová to, pred čím si mnohí zakrývajú oči – aké sú Spojené štáty americké.



„Vojenské konvoje NATO prechádzajú Európou zo západu na východ, a nie opačne. NATO buduje vojenské základne v štátoch okolo hraníc Ruska, a nie naopak. Rusko nepodporovalo teroristov v mnohých krajinách sveta ako USA. A takto by sme mohli vyratúvať ďalšie fakty skoro do nekonečna. My to ale všetko vieme! My vieme, aká je pravda. Pre nás budú Rusi vždy bližší a dôveryhodnejší ako západ. Či sa to niekomu páči, či nie, krv a spoločné korene nie sú voda! Sme skrátka Slovania. A to nikdy nepustí, to sa nezmení,“ konštatuje expolitička, podľa ktorej Rusi nepotrebujú viesť výbojné vojny, pretože majú dosť svojho územia, sú najväčšou krajinou sveta.

Arogancia USA v priamom prenose - Biden v rozhovore pre ABC News: "Putin je zabijak"
Prezident Joe Biden poskytol stanici ABC News rozsiahly rozhovor, v ktorom uviedol, že jeho odkazom pre migrantov je, aby zostali tam, kde sú, a že guvernér New Yorku Andrew Cuomo by mal rezignovať, ak existujú obvinenia zo sexuálneho obťažovania.... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Prezident USA má snahy rozpútať celosvetový konflikt, ruský ponúka liek

Rusi podľa Belousovovej majú aj dosť surovín a obrovské rozlohy ornej pôdy, takže nebude dlho trvať a ich vplyv ako producenta potravín ešte viac porastie. „Vojnoví štváči sú väčšinou paraziti sveta. Tí, ktorých blahobyt bol a je založený na okrádaní a drancovaní iných krajín a na utrpení a biede ich obyvateľov. Je symbolické, že v čase celosvetovej pandémie prezident USA púšťa do sveta vyjadrenia, ktoré sa dajú čítať ako snahy rozpútať celosvetový konflikt a naopak prezident Ruska ponúka svetu liek na Covid so symbolickým názvom МИР -19 ( Mier, Svet-19). Záleží na nás, čo si vyberieme. Ja si vyberám МИР- Mier,“ netají Belousovová, ktorá si pre dnešok pripravila ako pokrm super ruský vinegret.

Putin reaguje na Bidenovu urážku: "Ak ma nazýva zabijakom, tak sa len pozerá do zrkadla"
18 | 03 | 2021 | Diana Zaťková