Igor Bukovský o dlhom Covide: "Ak sa človek chce neustále báť, ako chce vlastne žiť?" (video)
18 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Väčšina ľudí prekonáva infekciu úplne bez príznakov alebo s iba miernymi príznakmi. Preto museli nájsť politici, ich lokaji a médiá dôvod na ospravedlnenie svojich neprimeraných drastických opatrení. Tie likvidujú ľudské zdravie, ľudské životy, ľudskú dušu aj ľudskú budúcnosť. Tvrdí Igor Bukovský.


"Väčšina ľudí nedokáže odlíšiť príznaky ani od bežnej nádchy alebo inej virózy a dokopy zhruba 85 percent infikovaných ľudí prekoná kontakt s vírusom bez liečby. Prípadne stačí bežná liečba proti ľahkej viróze". myslí si v statuse na sociálnej sieti doktor Bukovský.

Igor Bukovský: Matovič sa naučil nasledovať Mečiarove kroky, musíme sa ho zbaviť!
Igor Bukovský sa vo videu zamýšľa nad pseudo-realitou. Z nej chcú politici a ich odborní poradcovia urobiť našu bežnú realitu. Na Slovensku je na čele tejto ideológie premiér Igor Matovič. Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


Reprofoto FB (@Dr. Igor Bukovský)

Strašidlo s názvom "dlhý covid"

Podľa neho si "museli nájsť politici, ich lokaji a médiá dôvod na ospravedlnenie svojich neprimeraných drastických opatrení, ktoré likvidujú ľudské zdravie, ľudské životy, ľudskú dušu aj ľudskú budúcnosť historicky bezprecedentným spôsobom a mierou, už niekoľko mesiacov počúvame čoraz častejšie o tzv. dlhom kovide. Názov rovnako magický ako strašidelný..."

MUDr. Igor Bukovský, PhD. vysvetľuje v nasledujúcom videu kontext dlhodobých následkov iných (infekčných) ochorení a ponúka informácie a tipy ako sa ľahšie vysporiadať s neskorými následkami infekcie COVID-19.


Vážna otázka

"Ak sa človek chce neustále báť, ako chce vlastne žiť?" pýta sa v statuse Igor Bukovský. odpovedať si musíme sami.

Bukovský: "Preťažené nemocnice? Viem, kde je problém" (VIDEO)
Podľa portálu 1pluska.sk je odborník na zdravú výživu Igor Bukovský v šoku z toho, čo všetko sa u nás aktuálne deje. Slovenské nemocnice a, žiaľ, aj krematóriá sú preplnené a preťažené. No známy lekár má v tom jasno. V čom vidí... Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Diana Zaťková