Pozor zmena! Už sa nikto nesmie vyvaľovať na pláži v exotike. Dovolenka v zahraničí je zakázaná
17 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Zatupujúci minister zdravotníctva informuje o aktualitách v boji s covidom. Okrem predĺženia núdzového stavu a pokračujúcich obmedzení je tu jeden zásadný rozdiel. Zakazujú sa cesty do zahraničia za účelom rekreácie, informuje portál HN.


Brífing Eduarda Hegera priniesol zopár zmien v našom doterajšom fungovaní. Okrem toho, že už môžeme používať okrem respirátorov FFP2 aj respirátory KN95, vláda zakázala všetky cesty do zahraničia na dovolenku.

Cesta do zahraničia je dovolená len v prípade služobných ciest, či pendlerov za prácou. Vláda tak chce zamedziť dovolenkám v exotike, ktoré sú čoraz populárnejšie.


Vláda chce zamedziť dovolenkám v exotike, ktoré sú čoraz populárnejšie. Na to, ako bude štát kontrolovať zahraničné dovolenky Heger priamo neodpovedal. Odkázal na aplikáciu e-hranica. No spomenul aj, že dochádzalo k zneužívaniu štatútu pendlera, kvôli čomu sa bude e-hranica meniť.

OĽaNO si vymyslelo prieskum, v ktorom vedie. „Prosím neblbnime!“ uzemnil svojich poslanec Stančík
Vládnuce OĽaNO sa vo volebných preferenciách prepadáva stále hlbšie a hlbšie. Zrejme aj preto si „vymyslel“ svoj prieskum, v ktorom je opäť prvé. Tento krok sa ale evidentne nepáči jeho poslancovi Andrejovi Stančíkovi. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik