"Mate nás naozaj za ovce?" Alexandra Orviská poslala Matovičovi tvrdý odkaz!
17 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Pandemická situácia ťaží životy Slovákov už rok a právom majú toho plné zuby. Výnimkou nie je ani jojkárska moderátoka Alexandra Orviská, ktorá na Instagrame poslala premiérovi Igorovi Matovičovi jasný odkaz.


"Máte nás naozaj za ovce?" Spýtala sa moderátorka na sociálnej sieti, pričom pod otázkou označilo priamo Igora Matoviča. Orviskú rozčúlili antigénové testy, konkrétnejšie ich nepresnosť.


„Ja mám teraz otázku na pána Matoviča a našu vládu na tie antigénové testy. Pretože teraz v mojom okolí vyšiel antigénový test pozitívny a človek išiel na PCR test a vyšiel mu negatívny,” podelila sa so skúsenosťou zo svojho okolia.



Moderátoku najmä zaujíma, ako je možné, že človek môže ostať doma, bez práce a podpory, na základe chybného výsledku antigénového testu. „Aby bol odstavený z práce, aby bol doma bez toho, aby nám dávali nejaké podpory. Akože nechce sa mi vôbec do tohto, ale mňa zaujíma, ako je možné, že antigénový vyjde pozitívny a PCR vyjde negatívny. Akože nehnevajte sa na mňa, ale to je vrchol!” Rozčuľovala sa moderátorka. "Máte nás naozaj za ovce?" Spýtala sa následne.

Instagram (@alexandraorviska


Potom sa podelila so skúsenosťou, kedy jej kamarátke vyšiel naopak antigénový test negatívny a PCR pozitívny. „Takže si myslím, že toto, čo tu robí pán Matovič, nás dostalo k číslam, kde sme. Toto prečo nikto nerieši? Naozaj si tí na horných stoličkách neuvedomujú, že tieto trápne testy, čo sme nakúpili, majú kopec dôsledkov? Takto pripravili xy ľudí o 14 dní zárobku, možno celé rodiny, ktoré zostali v karanténe a možno boli negatívni. A možno naopak, jeden takýto nesprávny výsledok nakazil v práci xy ďalších a aj tieto rodiny zostali bez zárobku. Nie som si istá, či je toto správna cesta, ako si zlepšovať čísla,” upozornila na záver rozčúlená moderátorka.
Habera sa stal obeťou vypočítavej ženy! "Svet je plný idiotov," zúri
Speváka a porotcu speváckej súťaže Superstar Paľa Haberu (58) len tak niečo nerozhodí. Aj v porote je známy tým, že nejde pre ostré slová ďaleko. Tentokrát sa však rozčúlil do nepríčetnosti, píše portál Aha! Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Timotej Dudka