Alojz Hlina: To je tu čo teraz na Slovensku? To kde sme? Padni, komu padni
15 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zadržanie riaditeľa Slovenskej informačnej služby Vladimíra Pčolinského je stále v centre pozornosti. A to aj preto, že sa vraj bez zbavenia mlčanlivosti k obvineniam nevie brániť. Práve tento argument si v statuse na Facebooku všíma Alojz Hlina.


Alojz Hlina ako bývalý šéf neúspešnej strany KDH, ktorá sa pod jeho vedením nedostali do národnej rady, v posledných mesiacoch rád kopne do koalície a jej predstaviteľov. Urobil to aj po zatknutí šéfa SIS.
Ak dôverujeme polícii, keď zbierajú smerákov, dôverujme jej aj pri „rodinkároch“

„Keď chytia príslušníka SIS kradnúť fľašku vodky v Lidli, bude nevyhnutné žiadať, aby bol zbavený mlčanlivosti? Kvôli čomu? Kvôli tomu, aby SIS namiesto toho, aby priznala, že ich agent je opilec, ktorý ukradol fľašu vodky, tak na jeho záchranu a záchranu reputácie SIS vytvoria kryciu story o tajnej operácii? Že to bola tajná opererácia, v rámci ktorej mal agent ukradnúť fľašu vodky, opiť s ňou predavača v záhradkárskych potrebách, a ten potom predá liadok amonný nejakému teroristovi, ktorý z neho spraví bombu?“ píše Hlina.

Podotýka, že aj tomuto sú, žiaľ, schopní uveriť niektorí voliči Sme rodina a OĽaNO, no chce veriť, že ich nie je veľa.



„Zadržaný riaditeľ SIS sa môže brániť ako len vie, ak je vznesené voči nemu obvinenie, môže použiť všetky možnosti obrany. Trestný poriadok mu to umožňuje. Nech sa bráni,“ píše ďalej exšéf KDH rešpektujúc prezumpciu neviny.

„Niekto tu je ochotný uveriť aj tomu, čo nasplietali predstavitelia Sme rodina na ich tlačovke, že inšpekcia v jeden deň vzniesla obvinenie na základe podania riaditeľa SIS a na druhý deň ráno ho za to policajná mafia vytiahla z postele. To naozaj? To je tu čo teraz na Slovensku?“ pýta sa Hlina a na záver dodáva: „To kde sme? Padni, komu padni. Ak dôverujeme polícii, keď zbierajú smerákov, tak jej dôverujme aj keď zbierajú rodinkárov, či vtedy to už neplatí?“

Hlina píše: "Šéf SIS mal zadanie upratať minulosť Borisa Kollára"
Alojz Hlina píše, že Sme rodina je naozaj vyberaná partička. Podľa neho mal Pčolinský zadanie upratať minulosť Borisa Kollára. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Michal Filek