Tragédia v Komjaticiach. Babička Katarína zahynula pri požiari svojho domu
14 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Komjatice smútia. Ich obľúbená občianka Katarína zahynula pri požiari vlastného domu.


Po uhasení horiaceho rodinného domu v Komjaticiach (okr. Nové Zámky) sa hasičom naskytol obrz krutej tragédie. V domčeku podľa informácií portálu časy.sk našli bez známok života telo babičky Kataríny († 94).
Smutný odchod zo sveta

Podľa oficiálnej správy - v sobotu pred pol deviatou ráno vypukol v jednom z domov v Komjaticiach požiar. „Po príchode začali príslušníci s hasením a prieskumom domu, počas ktorého bola nájdená jedna uhorená osoba bez známok života,“ informovali hasiči. Starenke Kataríne († 94) už nebolo pomoci.
Príčina - zjavne spadnutá lampa

„Privolaný obhliadajúci lekár cudzie zavinenie nezistil, 94-ročná žena sa pravdepodobne udusila dymom. Telo nebohej bolo prevezené na pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti. Poverený príslušník začal trestné stíhanie z prečinu usmrtenia,“ povedala Viktória Borloková, krajská policajná hovorkyňa v Nitre. "Požiar hasili profesionáli zo Šurian a dobrovoľní hasiči z Rastislavíc,“ informovali hasiči.

Tragédia, z ktorej naskakuje husia koža. Nepozornosť stála život malého anjelika
Hrôza, ktorá sa nemusela a nemala vôbec stať. Malému anjelikovi († 2) sa ale dostala do rúk vec, ktorá deťom do rúk vôbec nepatrí. Čítať ďalej
20 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.