Peter Tóth: "Kauzu Čistý deň zosnovala zločinecká skupina v zložení Pčolinský, Kollár, Lipšic a Jurika"
14 | 03 | 2021 I Petra Demková

Kontroverzný novinár Peter Tóth alias Ďateľ prináša šokujúce informácie. Tvrdí, že celú kauzu Čistý deň, ktorú verejnosť vníma aj prostredníctvom filmu Sviňa,  vymysleli a zosnovali ľudia okolo Daniela Lipšica, Vlamíra Pčolinského a Borisa Kollára. Vymyslenú kauzu následne rozpútala„morálna a intelektuálna stoka Natália Blahová,“ tvrdí.


NAKA sa priblížila k Borisovi Kollárovi. A nielen k nemu...
Tiene nedávnej minulosti našich súčasných politikov sa vynárajú. Aj nedávna politická prax sa vracia. Postavy novej protikorupčnej vlády sú podozrivé, že neváhajú predávať svoju úradnú moc. Už sa to len nezdá, už to vyšetruje kriminálna... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


Novinár Peter Tóth napísal na sociálnu sieť príspevok. Nazval ho: „Ako sa médiá sprisahali so zločineckou skupinou politikov vo vymyslenej kauze Čistý deň!“

Najprv popisuje, ako sa podľa neho kauza začala. „Vymyslenú kauzu čistý deň rozpútala morálna a intelektuálna stoka Natália Blahová. Ako inak, na konšpiračnom webe dennikn.sk. A ako inak, pridali sa aj ďalší konšpirátori od SME, cez Aktuality, po úplnú mediálnu žumpu, ako sú všetky Plusky, Nový Čas, Markízu a JOJ. Nasledovali knižný a filmový priemysel. Výsledkom bol produkt s príznačným názvom Sviňa. Od tých čias sa stal synonymom mena autora,“ začína rozprávanie novinár.
Zločinecká skupina v pozadí

„Málokto vie, že v pozadí uvedenej špinavosti bola organizovaná zločinecká skupina v zložení Vladimír Pčolinský, Boris Kollár, Daniel Lipšic a istý Martin Jurika. Jurika je díler drog a pasák z Nitry. Na priložených fotografiách ho vidno vchádzať a vychádzať z lokálu Café u Krajniaka.

Café u Krajniaka bol v čase vzniku fotografií a aj v súčasnosti je brlohom, určeným na schôdzky potentátov Sme rodina, konšpirátorov z médií a súdne trestaného Lipšica,“ informuje Tóth a k príspevku priložil aj tri fotografie, na ktorých je vidieť Juriku v noci na Panenskej ulici v Bratislave.

Peter Tóth alias Ďateľ: „Sme rodina nie je rodina, ale zločinecká skupina“
Novinár Peter Tóth alias Ďateľ upozornil na zaujímavú skutočnosť. Vďaka tomu, že Milan Krajniak sa neovládol a „musel“ komentovať zadržanie svojho priateľa, Vladimíra Pčolinského, na svetlo sveta vyšla zarážajúca skutočnosť. ... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Aneta Leitmanová


Následne opisuje Tóth ďalšie okolnosti kauzy Čistý deň. „Kriminálnik Jurika v spojení s kriminálnikom Pčolinským a mafiánom na dôchodku Kollárom zabezpečili Lipšicovi dve nafetované dievčatá. Obe utečené chovankyne Čistého dňa. Jedna z nich neplnoletá. Lipšic urobil s nafetovanými dievčatami pokútnu tlačovku, pošpinil meno Zuzany a Petra Tománkovcov. Išiel s oboma dievkami na generálnu prokuratúru a potom ich nechal napospas ulici,“ popisuje novinár.

Jurika
M. Jurika pred barom M. Krajniaka, zdroj: FB Ďateľ


Vzápätí informuje aj o šokujúcom fakte. Vraj neplnoleté dievča ešte v tej deň skončilo na JIS v Trnave a len o vlások uniklo smrti. To však Lipšica už údajne nezaujímalo. „Dievča poslúžilo jeho špinavej propagande. Ostatné je pre Matovičovho Himmlera história,“ šokuje Tóth.

Pasák a díler Jurika o niekoľko dní navštívil bar, ktorý patrí Milanovi Krajniakovi. Celá kauza Čistý deň bola podľa Tótha špinavou a propagandistickou operáciou. Tóth tvrdí, že svoje úlohy v celej kauze zohrali všetci členovia zločineckej skupiny: Pčolinský, Kollár, Lipšic, Jurika.

Lipšic sa podľa novinára dopúšťal opakovanej trestnej činnosti pri vystúpeniach v médiách. Tóth pripomína aj, ako zneužité dievčatá uviedli, že Kollár a Lipšic im vyplatili za diskreditáciu Tománkovcov po 5-tisíc eur. Tvrdí aj, že o kauze vie omnoho viac a informácie podáva vo svojej knihe.

Lipšicova previerka? Najokatejší podvod Matovičovej vlády
Autor článku na portáli CZ24 NEWS si všíma, akým spôsobom dostal Daniel Lipšic previerku na Prísne tajné. Podľa neho sa tak stalo podvodom. Pretože podľa neho sa absolútne nič nepreverovalo. „Človek, ktorý je riadený cudzou mocou a stýka sa so... Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Robert Bačinský