Harabin: Vladimír Pčolinský bol popredným členom Lipšicovej organizovanej skupiny
14 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zadržaný riaditeľ SIS Vladimír Pčolinský sa dnes vzdal nielen svojej funkcie, ale cez svoju právničku oznámil, že už nechce byť činný vo verejnom živote. Na celú situáciu zareagoval aj exminister spravodlivosti a bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin.


O tom, či pôjde šéf našich tajných Vladimír Pčolinský za mreže súd zatiaľ ešte nerozhodol. No kto sa už rozhodol, to je exminister spravodlivosti Štefan Harabin. Ten si vo svojom statuse na sociálnej sieti podal jeho manželku Adrianu, ktorá sa do neho v minulosti dosť navážala.

Štefan Harabin hneď v úvode svojho statusu zacitoval z článku uverejnenom na portáli ereport.sk „Adriana Pčolinská, poslankyňa za hnutie Sme rodina, nesie zrejme spoločenskú potupu dosť ťažko. Nie je jej do reči. Inokedy veselo a pravidelne pridávala fotografie na svoj Instagram. Pýšila sa svojimi módnymi vychytávkami luxusných značiek. Aktuálne však poslankyňa vyhodnotila, že takáto reklama nie je dobrá a rozhodla sa svoj instagramový účet prepnúť na súkromný.“

Vzápätí do manželky dnes už exšéfa SIS kopol ešte raz. „Možno sa raz bude cítiť potupne aj za zdieľanie kriminálnych aktivít Lipšicovej organizovanej skupiny, ktorej bol jej manžel popredným členom,“ končí svoj krátky status Štefan Harabin.



Matovičova chunta zasahuje do základných práv a slobôd občanov, tvrdí Harabin
Exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin si v statuse na Facebooku zobral „na paškál“ šikanóznu svojvôľu Matovičovej „chunty“. Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik