Taraba: Mŕtva učiteľka Antónia je hrdinka a obeť. Jej rodina však nemá ani koho žalovať
13 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Problémy vakcíny AstraZeneca, po ktorej aplikácii zomrelo už pomerne veľa ľudí, vrátane slovenskej učiteľky, si vo svojom statuse všíma aj poslanec Tomáš Taraba.


V boji s koronavírusom má byť hlavným tromfom vakcinácia. Aj preto sa firmy predbiehajú v tom, ktorá vyjde na trh skôr s čo najúčinnejšou vakcínou. Tá, ktorú vyvinula AstraZeneca má však v súčasnosti problémov viac ako dosť, pretože po nej zomiera pomerne veľa ľudí a viaceré krajiny ňou už odmietajú očkovať. Na smrť slovenskej učiteľky po podaní tejto vakcíny zareagoval na sociálnej sieti aj poslanec parlamentu Národnej rady Tomáš Taraba.
Keby sa prácne potvrdilo, že zomrela na očkovanie, rodinu by mala odškodniť koalícia

„Na Slovensku, podľa RTVS, po očkovaní AstraZenecou zomrela 38-ročná učiteľka Antónia. Zaočkovala sa, aby mohla skúšať naše deti počas maturít. Je hrdinka a obeť,“ píše hneď v vode svojho statusu a dodáva: „Média píšu: súvislosť medzi smrťou a očkovaním sa nepotvrdila. Samozrejme, ako by sa mohla. Systém totiž je nastavený tak, že by museli byť robené nákladné posudky. aby sa to po právnej stránke malo potvrdiť. Antónia je obeť.“



Problém však Taraba vidí aj v niečom inom. „Aj keby sa prácne potvrdilo, že zomrela na očkovanie, nemá koho žalovať. Slovensko prebralo tieto vakcíny so záväzkom, že ako laboratórne myši nikoho žalovať nikdy nebudeme. Rodinu po pani Antónie by mali odškodniť politické strany tejto koalície. Zo štátneho rozpočtu dostali na „svoju činnosť pre ľudí“ vyše 40 miliónov eur,“ končí svoj status nezaradený poslanec Tomáš Taraba.

Taraba: To je hanba! Pomoc Francúza s nedostatkovým Ivermectinom rezort zdravotníctva odmietol!
Ponuka Francúza žijúceho na Slovensku našej vláde na zabezpečenie Ivermectinu sa nestretla s pochopením. Neuveriteľné zistenia o pokračovaní ponuky zverejnil poslanec Tomáš Taraba v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik