"Povinné testovanie je katalyzátor šírenia epidémie na Slovensku. Riešením je vitamín D," tvrdí Mesík
12 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Niečo na Slovensku robíme zle. Vieme všetci, čo to je, ale tí, ktorí to môžu zastaviť, sa boja. Toho, kto to nariadil. A lámaním ústavy a s pomocou polície a vojska si to naďalej vynucuje.


"Na grafe vidíte vývoj priemerného počtu denne hlásených obetí covidu. Pri porovnávaní SR so susedmi si treba uvedomiť, že Čechov a Maďarov je 2x viac ako Slovákov a Poliakov je 7x viac. Fínov a Nórov je rovnaký počet." Začína svoju úvahu na sociálnej sieti analytik Juraj Mesík.

Reprofoto FB (@Juraj Mesík)


Mesík: Tým pri moci neprekážajú tisíce mŕtvych, zruinovaná ekonomika ani zadlžený štát
Slovenská vláda je v kríze a dve koaličné strany hovoria, že je potrebná jej rekonštrukcia. Môžu za to aj tisícky mŕtvych na Covid či stovky nakazených v nemocniciach. Čo si o celej situácii myslí analytik globálnych rizík Juraj... Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


Testovanie a nákaza 

Juraj Mesík z grafu vyvodzuje: "V ČR, H a PL vidíme pomerne jasný vlnový priebeh umierania. Opakovane sa im ho podarilo stlačiť a potom znovu stúplo. Na Slovensku nič také nevidíme. Od decembra sa tu zomiera na veľmi vysokom "hrboľatom plató". Evidentne sa tu deje niečo, čo epidémiu nepretržite šíri a udržiava v rekordnom tempe. Moja hypotéza: Matovičom nanútené masové testovanie funguje ako katalyzátor šírenia či udržiavania super-epidémie na Slovensku."

Fenomén strava

"Všimnite si obnovený rast počtu obetí v H, PL a ČR v posledných týždňoch. Aj to, že v Nórsku ani Fínsku nie sme svedkami ničoho podobného. Ak veríte, že to má "kultúrne dôvody",  ste na omyle. Fíni a Nóri nemajú účinnejšie modlitby ako Slováci a Poliaci. Nechránia ich horskí trollovia a nemajú mocné džudžu."  Mesík takto smeruje k nasledujúcemu úsudku.

Ohrdnuté "Déčko"

"Ak vás zaujíma skutočný dôvod prečo denne zomiera zhruba 5 percent Nórov a Fínov (z priemerného počtu Slovákov) a ich úmrtnosť ani teraz v marci prudko nerastie, odpoveď je v hladine vitamínu D v ich krvi. Tá je výsledkom fortifikácie potravín Déčkom."

"Na jeseň 2020 to mohli hravo a prakticky úplne zadarmo zaviesť aj Matovičovci, Babišovci, Orbánovci et tutti quanti. Nebyť nevzdelanosti a ignorantstva politikov a "odborníkov", ktorými sa títo ignoranti obklopili." Konštatuje Mesík.

Ešte je čas

Praktický záver podľa autora statusu: "Ak ste celú zimu nebrali poriadne dávky vitamínu D tak ste dnes už v hlbokom deficite. Vaša imunita je výrazne oslabená. Ak ste obézny/a, platí to X-násobne. Môžete sa to pokúsiť zmeniť veľkou nárazovou dávkou vitamínu D. A potom dennými na úrovni niekoľko tisíc IU. Potrvá ale zhruba týždeň, kým vám v krvi stúpne hladina kalcifediolu. Dovtedy budete stále zraniteľný/á."

Aká vysoká je cena korupcie a dezinformácií šírených "kritickými" médiami? pýta sa Mesík
08 | 03 | 2021 | Ivan Brožík