Aká vysoká je cena korupcie a dezinformácií šírených "kritickými" médiami? pýta sa Mesík
08 | 03 | 2021 I Ivan Brožík
Analytik Juraj Mesík upozorňuje na očividné manipulátorstvo s informáciami v téme lieku Ivermektin.


"Dnes sú to 3 mesiace od vystúpenia (testimony) Dr. Koryho z FLCCC pred výborom Senátu USA, v ktorom pod prísahou vypovedal o použití IVM (Ivermektin - pozn. red. HD) v liečbe covidu." Píše v statuse na sociálnej sieti Juraj Mesík.  Pre istotu pridáva aj link na vystúpenie Dr. Koryho : ttps://vimeo.com/490351508

"Ak ste ho nevideli, nájdite si čas a vypočujte si ho - stále plne aktuálne." dodáva Mesík.




reprofoto FB (@Juraj Mesík)


"10.2. ráno som poslal na cca 15-20 adries masmédií Otvorený list novinárom a novinárkam, v ktorom som ich informoval o vystúpení Dr. Koryho. List končil týmto apelom: "Na záver mi nezostáva než apelovať na občiansku zodpovednosť a odvahu každého jedného novinára na Slovensku. Naštudujte si túto tému a píšte, hovorte a vysielajte o nej. Slobodné zdieľanie poznatkov vedy je jediná cesta ako možno zachrániť tisícky našich spoluobčanov pred agonizujúcou smrťou a slovenskú spoločnosť pred ekonomickým a politickým rozvratom." Informuje verejnosť cez sociálnu sieť Juraj Mesík.



Podľa neho však: "Neinformovalo o ňom ani jedno z mainstreamových médií, mnohé dodnes chrlia dezinformácie. 8. decembra sme mali na Slovensku oficiálne 1100 obetí covidu. Dnes ich počet prekročí 8000. Taká je cena korupcie, nevzdelanosti, karpatskej fake-science a dezinformácií šírených "kritickými" médiami." Pripomína občanom Juraj Mesík.