Fanúšikovia futbalovej legendy požadujú, aby boli „vinníci“ potrestaní za Maradonovu smrť (VIDEO)
11 | 03 | 2021 I Marek Molnár

Rodina a fanúšikovia Diega Maradonu usporiadali v Buenos Aires protest s cieľom zvýšiť tlak na vyšetrovanie smrti ctenej argentínskej futbalovej legendy. Podľa nich bol ktorá bola podľa nich Maradona minulý rok v novembri zavraždený, informuje portál RT.


Stovky demonštrantov sa v stredu večer zhromaždili pri ikonickom pamätníku Obelisco v centre Buenos Aires na demonštrácii „Justice for Diego“ (Spravodlivosť pre Diega). Na zhromaždení sa nachádzala aj Maradonova bývalá manželka Claudia Villafanová, ako aj jeho deti a ďalší členovia rodiny.

Demonštranti mávali vlajkami s Maradonovým obrázkom a číslom dresu, spievali piesne na jeho počesť a taktiež skandovali heslá.



Maradona zomrel vo veku 60 rokov vo svojom dome na predmestí Buenos Aires krátko po operácii mozgu. Demonštranti sa domnievajú, že jeho smrť bola výsledkom zlého zaobchádzania s jeho sprievodom vrátane lekárskeho tímu. "Nezomrel, zabili ho!" uviedli organizátori zhromaždenia na sociálnych sieťach.

Futbalová hviezda je považovaná za jedného z najväčších hráčov vo futbalovej histórii a vo svojej domovskej krajine dosiahla štatút poloboha. Tiež bojoval so závislosťou a v posledných rokoch života trpel podlomeným zdravím.

Stále viac ľudí platí za nájom sexom. Pandémia ich dostala do finančných ťažkostí
Čím ďalej väčší počet prenajímateľov v Spojených štátoch a Británii žiada po svojich nájomníkoch sex výmenou za odpustenie nájomného. Dôvodom je zrejme pandémia, počas ktorej má veľké množstvo ľudí problémy platiť za bývanie, píše portál... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Marek Molnár