Dara dráždi v spodnom prádle, Čaputovú navštívil Kiska: Ako si užili MDŽ známe sexice?
09 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Nežné pohlavie včera oslavovalo Medzinárodný deň žien. Ten bol ustanovený 8. marca po ženských protestoch Petrohrade v roku 1917, píše Plus jeden deň. Ako ho strávili známe slovenské tváre?


Romana Škamlová


Niekdajšia Miss Universe Romana Škamlová dostala rannú kyticu ruží, ktorou sa pochválila aj na svojom instagramovom účte. Pod fotografiou s ružovými a bielymi ružami tiež zagratulovala všetkým ženám k ich sviatku.



 

 

 

Zuzana Čaputová 


Ani na našu prezidentku sa nezabudlo. Okrem jej polovičky ju prišiel potešiť aj bývalý prezident Andrej Kiska, ktorý jej ako správny džentlmen priniesol kyticu kvetov. "Stretli sme sa po roku od konania parlamentných volieb a veľmi priateľsky a otvorene sme sa rozprávali hlavne o tom, akú cestu Slovensko za ten čas prešlo," napísala Zuzana Čaputová k ich spoločnej fotke.



 

Mária Čírová


Aj speváčka Mária Čírová bola spolu so svojou dcérkou obdarovaná hneď v ranných hodinách, a to kyticou ovocia. "Tak všetko len to najkrajšie prajeme aj my dve, veľkým aj malým ženám! Nech sme všetky spokojné, milované a milujúce,” zagratulovala ostatným ženám speváčka.



 

Dara Rolins


Ďalšia známa speváčka poňala MDŽ v erotickom duchu. "Všetko najlepšie žienky moje!" Napísala Dara Rolins v čipkovanom spodnom prádielku, čím isto nepotešila iba ženy.

Instagram (@dararolins_vermi)


 

Kveta Horváthová


,,Nech sme silné, keď to treba. Nech sme oporou, ale nebojíme sa aj oprieť, ak to potrebujeme. Nech nezabúdame byť žensky nežné a láskavé. Nech sme milujúce a milované. Nech sa nebojíme byť samy sebou,” napísala k fotke s tulipánmi Kvetka Horváthová.



 

Chcela som sa zabiť a Kate je najväčšia mrcha, šokuje klamárka Meghan
Meghan (39) a Harry (36) sa rozhovorili o drsnom živote plnom psychického týrania v kráľovskej rodine v rozhovore s americkou legendárnou moderátorkou Oprah Winfrey (67). Zaujímavé však je, že na rozhovore všeličo nesedí a pôsobí skôr ako útok na... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Timotej Dudka