Igor Bukovský: Matovič sa naučil nasledovať Mečiarove kroky, musíme sa ho zbaviť!
07 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Igor Bukovský sa vo videu zamýšľa nad pseudo-realitou. Z nej chcú politici a ich odborní poradcovia urobiť našu bežnú realitu. Na Slovensku je na čele tejto ideológie premiér Igor Matovič.



Nedajme si vnútiť pseudo-realitu

"Z novej infekcie sa stal politický problém, ktorý sa teraz pokúšajú zneužiť na presadenie svojich zvrátených ideologických predstáv. O spoločnosti a našej budúcnosti. Nesmieme sa nechať vyčerpať a znechutiť natoľko, aby sme im dovolili hocičo," vyzýva Bukovský.

"Nemôžme dovoliť, aby sa pseudo-realita stala našou realitou, pretože nemáme právo na život slobodného človeka. Ak dovolíme, aby nám politici a ich odborní poradcovia spravili zo pseudo-reality bežnú realitu v našich hlavách a v našich srdciach, prehrali sme," dodal.
Matovič nás okradol o nádej

Podľa Bukovského je potrebné najmä zastaviť tých, ktorých označil za nositeľov pseudo-reality. "Podľa mňa v našej realite je to terajší predseda vlády. Ten, ktorý klamal, podvádzal a kradol pri svojom štúdiu. Ten, ktorý kradne, pretože okradol mnohých ľudí o ideály a nádej, že Slovensko bude lepšou a slušnejšou krajinou," nešetril kritikou.

"Ten, ktorý sa dnes spojí s hocikým, len aby neprišiel o svoju pozíciu, nemôže bojovať proti klamárom, zlodejom, podvodníkom a mafiánom. Nemá k tomu, podľa môjho názoru, žiadny morálny kredit ani žiadnu vnútornú výbavu. Navyše sa naučil presne v zmysle svojich predchodcov vrátane Vladimíra Mečiara, že každý problém rieši novým problémom, že každý škandál prekryje novým škandálom, a to je cesta do pekla," šokoval Bukovský.


Krajčí zlyháva každý deň

Ďalším šíriteľom pseudo-reality je podľa Bukovského minister zdravotníctva Marek Krajčí. "Ten dávno zlyhal, zlyháva každý deň. Nedávno napríklad nákupom testov, ktoré mali byť úplne iné. Ten človek minie našich spoločných 140 miliónov eur a nič? Na druhý deň ide pokojne do práce? V každej civilizovanej a slušnej krajine by to bola taká hanba, že sa to nedá rozchodiť," domnieva sa Bukovský.

Matovičova sestra: Remišová vyvinie tlak a Putin tancuje, ako ona píska?
Matovičova sestra Zuzana Belicová v statuse vysmiala vicepremiérku Veroniku Remišovú, ktorá si nahovára, že vyvinula "tlaky" na ruského prezidenta Putina. Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Petra Demková