Kollár klame, lebo vie, že klamať môže. Prečo nepovie pravdu? Pýta sa Hlina
04 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Kríza v koalícii sa doslova vyšpikovala po tom, ako nakúpil a priviezol Igor Matovič neregistrovanú ruskú vakcínu Sputnik V. Pokúsi sa ju vyriešiť Boris Kollár, no až o týždeň, Práve nad týmto sa zamýšľa vo svojom statuse Alojz Hlina.


Konzervatívnemu demokratovi, antipopulistovi a expredsedovi KDH Alojzovi Hlinovi prekáža, že vedenie hnutia Smer rodina sa môže stretnúť až o týždeň. A to vraj len preto, že mnohí musia cestovať cez celé Slovensko. „V dnešnej dobe internetu sa Boris Kollár postaví pred novinárov a povie, že sa nevedia v strane stretnúť skôr ako o týždeň, píše na začiatok statusu Hlina a dodáva: „V dobe internetu bude on vysielať dymové signály a ide čakať týždeň, kým jeho poslanec príde pešo cez hustý les z Prešova?“

Hlina celú situáciu nazýva ako Kollárov pravek. „Všetci okrem Kollárových voličov vedia, že ide len o to, dať týždeň veciam ešte čas. Na ukľudnenie,“ píše ďalej Blaha a konštatuje, že Kollár klame. „Nevedia sa stretnúť vraj preto, lebo niekto má covid, niekto je zas v karanténena také tie bla- bla ... Klame. Prečo nepovie pravdu?“ pýta sa expredseda KDH, ktorý sa pred voľbami hotoval do koalície práve s tými, ktorých teraz kritizuje a nazýva klamármi.



„Klame tak ako vždy. Klame, lebo vie, že môže klamať. Vie, že niekto mu to uverí. Hlavne jeho voliči sú špeciálne náchylní veriť každej hlúposti, ktorú ich sexuálny duchovný vodca povie. Ale čo my, ktorých nás to uráža?“ pokladá v samom závere statusu ďalšiu otázku Alojz Hlina.

"Matovič musí odstúpiť, zlyhal na celej čiare! Zomierajú tu ľudia," konštatuje Hlina
Premiér Matovič to prehral na celej čiare aj u Alojza Hlinu, s ktorým sa pred voľbami hotovali vládnuť. Svoju nevôľu nad súčasnou situáciu vyjadril expredseda KDH aj vo svojom statuse. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik