Na mol opitá začala močiť pred zrakmi okoloidúcich: Plačková to na žúrke v Jasnej prehnala
02 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Na Slovensku platí zákaz vychádzania už pomerne dlho a Slováci sú z toho už poriadne zdeprimovaní. Mnoho z nich je pritom znechutených o to viac, keď skrz sociálne siete uvidia Zuzanu Plačkovú, ako na mol opitá močí v snehu na chatovej žúrke v Jasnej, píše portál Plus jeden deň.


Niekedy by sa mohlo zdať, že nariadenia proti šíreniu koronavírusu neplatia pre všetkých rovnako. Obzvlášť, keď ide o nejakú známu tvár, ktorú sledujú masy ľudí. Inak tomu nebolo ani na Instagrame influencerky Zuzany Plačkovej, ktorú sleduje už viac ako 720-tisíc followerov.

Naša "Queen", ako samú seba zvykne nazvať, to však naposledy značne prehnala. To, že si alkoholový flám na horách užila naplno, mohli všetci vidieť v jej tzv. "príbehoch" na Instagrame. Toto však malo radšej zostať iba v osobnom foto archíve.

Zuzana Plačková má nové plastiky tváre! Zaplatila za ne neuveriteľné peniaze
Zuzana Plačková (29) nedávno podstúpila u presláveného ukrajinského chirurga, ktorého služby pred pár týždňami údajne mala vyhľadať aj speváčka Dara Rolins (47), plastickú operáciu tváre. Za ňu vysolila horibilnú sumu 33 tisíc eur, informuje portál... Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Keď totiž na mol opitá Plačková stála pred bufetom, veľmi si nad miestom vykonania potreby nelámala hlavu. Z nenazdajky si stiahla nohavice, čupla si a začala pred všetkými močiť, čo prítomní ihneď zdokumentovali na telefóny. Následne sa to rozhodla sama zavesiť na Instagram, čo po vytriezvení usúdila ako nie veľmi rozumný krok a videá následne vymazala.

"No, odvážila som sa teraz pozrieť si všetky svoje stories, samozrejme som to musela premazať! Povedzte mi, prečo som taká sprostá, keď som opitá? Prečo?" So zachripnutým hlasom si spytuje svedomie na jej obľúbených sociálnych sieťach Plačková.

Nový flek Zuzany Fialovej: Inšpiruje sa Dianou Mórovou?
Herečka Diana Mórová (51), ktorá v čase pandémie koronavírusu vypomáha v nemocnici, by mohla ísť príkladom. A zrejme si z nej kolegovia skutočne berú príklad! Najnovšie si totiž nový flek našla aj Zuzana Fialová (46), píše Plus jeden... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Timotej Dudka