JUDr. Radačovský: Politici, ktorí chcú rozdeľovať Európu, sami seba nazývajú proeurópskymi a tí, čo chcú Európu zjednotiť sú označovaní ako rusofóbni
02 | 03 | 2021 I sefredaktor



Europoslanec Bilčík poskytol absurdnú dezinformáciu o tom, že ma v europarlamente vyzval ako zástupcu Lučanského rodiny, aby som na osobnej tragédii nevytĺkal politický kapitál, píše na sociálnej sieti  Miroslav Radačovský. "Mladý muž sa snaží mediálne zviditeľniť," konštatuje právny zástupca rodiny generála Lučanského.


Nie dezinformácia, ale priam sci-fi






Avšak zverejniť status s názvom „Slovenská vláda sa dnes stala nástrojom ruskej propagandy“ , pokračuje europoslanec Radačovský, s tvrdením, že príchod ruských vakcín je tajná misia vojenského špeciálu, ktorá podrýva proeurópske smerovanie vlády, je už nie dezinformácia, ale priam sci-fi.


Pán poslanec ďalej konštatuje, pokračuje Radačovský, že slovenská vláda verejnou oslavou Sputnika V sa stáva predĺženou rukou Kremľa v hybridnej vojne, ktorá podkopáva naše európske hodnoty.


Hodnoty skutočných Európanov


"Vaše možno áno, pán poslanec. Ale hodnoty skutočných Európanov, Európanov nerozdeľujúcich Európu na zlý východ a dobrý západ, Európu, v ktorej chcú žiť ľudia v mieri a bez raketových základní, Európu bez nenávisti voči inému národu, ba dokonca bratskému národu, určite nie," zdôrazňuje Radačovský.


Chmelár: Akoby sa pasažieri Titanicu pýtali, či sú záchranné člny ruskej výroby a či majú britskú registráciu
02 | 03 | 2021 | sefredaktor

Zobuďte sa!

"Zobuďte sa! Už nie je studená vojna. Je rok 2021, ľudia v Európe ale aj vo svete chcú žiť v mieri a len mierovým spolunažívaním, bez rozdeľovania Európy, sa dajú vyriešiť aj určité problémy a spolunažívať v priateľstve a tým hospodársky prosperovať," podčiarkuje právny zástupca rodiny generála Lučanského.



Protieurópski a rusofóbni

Na celom tomto probléme, pokračuje Radačovský,  je najzaujímavejšie to, že tí politici, ktorí chcú rozdeľovať Európu na východ a západ, sami seba nazývajú proeurópskymi a tí, čo chcú Európu zjednotiť a chcú ju vidieť mierovú, bez vonkajšieho zasahovania do vnútorných záležitostí toho-ktorého národného štátu, sú nazývaní ako protieurópski, ba dokonca ako rusofóbni.



Slovákov a Slovanov nikto neprerobí

"Je potrebné si uvedomiť, že Slovákov a Slovanov nikto nikdy neprerobí na svoj obraz. Žiadnymi sankciami ani dezinformáciami. A keď si to uvedomíte a pochopíte, tak len vtedy bude Európa Európou,"  konštatuje JUDr. M.Radačovský.


Koľko stálo minuloročné plošné testovanie? Ministerstvo odhalilo astronomickú sumu
Celoplošné testovanie populácie na prítomnosť ochorenia COVID-19 vyšlo štát takmer 120 miliónov eur. Informuje o tom portál Plus jeden deň. Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Timotej Dudka