Blaha: "Korčokovi sa tak triasol hlas, že som mu mal chuť pichnúť Sputnik na upokojenie"
03 | 03 | 2021 I Michal Filek

Ľuboš Blaha pred polnocou napísal glosu včerajšieho dňa. Komentuje napríklad, ako brat Jána Kuciaka naložil Matovičovi, a Matovič opäť Sulíkovi za to, že povalil Račovej vládu. Ale to urobil aj Matovič. Takže, ako píše Blaha, za smrť Kuciaka nesie zodpovednosť terajší premiér. No a Korčok už sa vraj nikdy nikde nazamestná. Aj za to všetko môže Sputnik privezený na Slovensko. 


"Práve som si prečítal vášnivú obhajobu ruského Sputnika od Juraja Smatanu. To je ten šialenec, čo kedysi príchod desiatich ruských motorkárov označil za ruskú inváziu. Po tomto som už v politike videl všetko a práve som - pukol od smiechu. Končím, finito, už nič lepšie nemôžem zažiť," píše Blaha.





Ale vtipparáda, podľa neho, pokračuje. Pýta sa, či vieme, kto najnovšie naložil Igorovi Matovičovi.


"Sadnite si. Brat Jána Kuciaka. V mene celej rodiny. Odkázal premiérovi, nech už nezneužíva meno Jána Kuciaka na útoky. Ten pocit, keď si na tragédii mladého chalana vybuduješ politickú kariéru, tri roky tancuješ na jeho hrobe a vyvreskuješ, že si jeho smrťou dosiahol "míľnik" - a potom to už nevydrží ani rodina tohto chalana a pošle ťa do čerta. Prosím pekne, Igor Matovič."


No a keď už sme vraj pri Jánovi Kuciakovi, včera ho Matovič opäť spomínal na tlačovke. Vraj keby Sulík nepovalil vládu Radičovej, tak by Kuciak ešte žil. Takže Sulík už, ako píše Blaha, najnovšie môže aj za smrť Kuciaka.





Danko: Matovič svojím cirkusom porušil dohodu s Rusmi. Nechceli dovoz Sputniku popularizovať
Predseda SNS Andrej Danko tvrdí, že Igor Matovič porušil dohodu s Rusmi o podmienkach dovozu Sputniku. Moskva vraj nechcela, aby sa okolo toho robil cirkus, pretože v samom Rusku je vakcíny nedostatok. Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik



"Ehm, Igor inovuje. Ja len, že Radičovej vládu svojim hlasovaním povalil nielen Sulík, ale aj Matovič, takže ak to vezmeme do logických dôsledkov - za smrť Kuciaka môže podľa Matoviča nielen Sulík, ale aj on sám. Takéto priznanie v priamom prenose - Igor mal dnes deň."


Poslancovi to pripomína, ako Matovič nakladal Sulíkovi v TA3, že pred Vianocami hlasoval proti Krajčího návrhom na lockdown a o dve sekundy na to vysvitlo, že aj Matovič proti Krajčímu hlasoval. Takéto grambľavé vlastence si dokáže vraj dávať fakt len náš drahý pán premiér.


Najväčší Moták? Korčok!


"Dnešok je ale asi prvý deň v dejinách Slovenska, kedy v pretekoch o najväčšieho motáka nevyhráva Matovič, ale jeho minister Korčok. Čakal som, že po svojej tlačovke Korčok požiada o azyl v USA. Tak sa mu triasol hlások, až som mu mal chuť pichnúť Sputnik na upokojenie."


Blaha sa zamýšľa, kde sa ten chlap zamestná, keď sa rozpadne vláda. Spálil  vraj všetky mosty a už navždy si každý zapamätá, ako chrapúnsky sa správa k svojim bývalým šéfom - zradu má rád každý, ale zradcov nikto. Nikdy totiž neviete, či nezradia aj vás.


Korčok po voľbách skončí na úrade práce. Alebo sa možno zľutujú na americkej ambasáde a za služby americkej vlasti ho zamestnajú u nich na vrátnici. Dôjdeme ho kuknúť.


"A ešte jedna veľká záhada mi vŕta hlavou: čo sa v týchto dňoch honí hlavou Jarovi Naďovi. Podľa mňa doma plače do vankúša - on, najväčší rusobijec na Slovensku a jeho šéf triumfálne nakupuje Sputnik. To nevymyslíš, to je život. Prosím, Jaro, pošli selfie - chceme vidieť ten tvoj pohľad."


A na záver Ľuboš Blaha prikladá otázku, ktorá zaujíma aj nás: "Tak čo, už máme nejaké novinky od SaS a Za ľudí? Sedím na gauči, pukance pripravené a stále nič nové."


 

 

 

Chmelár: Akoby sa pasažieri Titanicu pýtali, či sú záchranné člny ruskej výroby a či majú britskú registráciu
02 | 03 | 2021 | sefredaktor