Ďalší nezákonný únik zo spisu zneužitý na očierňovanie gen. Lučanského. A vyšetrovateľ Čurilla mlčí
02 | 03 | 2021 I editor01hd
Z vyšetrovacieho spisu došlo k ďalšiemu nezákonnému úniku výpovede kajúcnika Františka Böhma, ktorý spáchal samovraždu. Portál topky.sk zneužil neoverenú a ničím nepotvrdenú výpoveď kajúcnika na očierňovanie zosnulého generála Lučanského.

Nečinný vyšetrovateľ Čurilla


V kauze vraždy Jána Kuciaka boli zabezpečované úniky zo spisu cez provládnu novinárku a konšpirátorku Moniku Tódovú. Prípady, ktoré vyšetruje vyšetrovateľ NAKA Ján Čurilla, sa zase premieľajú na stránke topky.sk. Vyšetrovateľ Čurilla nerobí proti týmto nezákonnostiam žiadne opatrenia.

Tentoraz topky.sk uverejnili výpoveď kajúcnika Böhma o tom, ako v spolupráci s olejárom Jozefom Kertészom prali špinavé peniaze z nelegálnych obchodov cez bratislavskú čínsku mafiu. Kajúcnik opísal aj to, ako prali peniaze pre bývalého šéfa Kriminálneho úradu Finančnej správy Ľudovíta (KÚFS) Makóa. Ten je ďalším kajúcnikom stíhaným na Slobode. Užíva si nakradnuté peniaze a na výsluchy lieta súkromným lietadlom z Dubaja.

Hudobník Greksa Korčokovi, Dostálovi a Osuskému: Vaše vyjadrenia majú cenu mokrého prdu
Vždy priamy Marián Greksa sa opäť vyjadril jasne. Koaličným politikom, korí majú problém s nákupom Sputniku V, ale jediné na čo sa zmohli, je plakať na Facebooku odkazuje, že ak neurobia razantný krok a nevystúpia z koalície, ich vyjadrenie má cenu... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Petra Demková

Zo zločincov kajúcnici


Böhm mal vo výpovedi popísať aj to, že bývalý šéf finančnej polícia NAKA Bernard Slobodník ho mal zoznámiť s Makóom. Slobodník je ďalší korupčník prekrstený na kajúcnika. So šéfom KÚFS sa Böhm dohodol na tom, že mu bude za ochranu platiť mesačný paušál a aj podiely zo sprostredkovaných obchodov.

"Stretnutie a spoluprácu s Makóom mi po predchádzajúcich udalostiach dohodol Bernard Slobodník, kde som sa s Makóom dohodol na spolupráci na mesačnom paušále, ako aj na podiele s ním dohodnutých klientov na odber pohonných hmôt, z toho dostával peniaze. Takúto dohodu som mal aj s Milanom Lučanským," hovorí vo výpovedi Böhm.

Matovičova chunta zasahuje do základných práv a slobôd občanov, tvrdí Harabin
Exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin si v statuse na Facebooku zobral „na paškál“ šikanóznu svojvôľu Matovičovej „chunty“. Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Čínska práčka Kájo


Po dohode s Makóom nastúpil na scénu Jozef Kertész a ja som už iba komunikoval s Norbertom Paksim, ktorému som mesačne dával paušál, myslím, 5000 eur za to, aby konfrontoval telefónne čísla osôb, ktoré boli úzko zapojené do tohto biznisu," vypovedal ďalej Böhm.

Za všetkým boli obchodníci s pohonnými hmotami alebo aditívami Jozef Kertész a spol. Tí mali vytvorené takzvané krycie firmy. "Krycie spoločnosti, čo dodávali aditíva, v niektorých prípadoch dali na faktúru číslo účtu iných spoločností, ktoré ovládali čínski podnikatelia. Ďalej presúvali peniaze na účty týchto čínskych spoločností prostredníctvom vzájomného započítavania pohľadávok a keď došli na tieto účty peniaze, tak kuriér Marek D., alebo Henrich Š. išli na Starú Vajnorskú do čínskych veľkoskladov, kde prebrali hotovosť od Číňanov. Číňana som poznal pod prezývkou Kájo," vysvetlil dnes už mŕtvy exsiskár okolnosti "biznisu" s Makóom a obchodníkmi s pohonnými hmotami.

Vládni politici sa správajú tak, akoby bol Sputnik otravou na potkany (Aneta Leitmanová)
01 | 03 | 2021 | Aneta Leitmanová