Blaha: Kolíková si myslí o voličovi to isté, čo Haščák, že volič je "ho...no"
01 | 03 | 2021 I editor01hd
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha vyhlásil, že ministerka spravodlivosti Mária Kolíková si myslí o voličovi to isté, čo bývalý šéf Penty Jaroslav Haščák: volič je "ho...no". Napísal to v statuse na sociálnej sieti ako reakciu na ministerkine vyhlásenie, že referendum je protiústavné.

Blaha cituje výrok Kolíkovej z diskusnej relácie TA3 V politike, že referendum je protiústavné a že predčasné voľby sú niečím nepredstaviteľným. Pýta sa, či by ju nemali stíhať za marenie referenda. V diskusii sa Kolíková stretla s predsedom Smeru Robertom Ficom.


Kolíková je ako Haščák



"Ona vlastne vyhlásila to isté, čo kedysi majiteľ Penty Haščák. On povedal, že volič je ho...no. A Kolíková vlastne povedala to isté. Priama demokracia je vraj protiústavná a a vôľu ľudí treba ignorovať. No nebola by z nej skvelá hovorkyňa Penty?" napísal Blaha.

Blaha na to prišiel: "Keď si mŕtvy, už neochorieš. Vivat Krajčí!"
"Ten chlap za jeden rok zničil Slovensko a bude trvať roky, kým Slovensku vrátime život," píše o ročnom pôsobení Igora Matovič v premiérskom kresle Ľuboš Blaha. Poslanec hodnotil premiérovo dnešné vystúpenie na TA3. Ako dopadol: "Nič... Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Michal Filek


Poslanec sa na adresu Kolíkovej vyjadril, že je to sivá myška, "ktorá má komplexov na rozdávanie". Keď sedela v diskusnej relácii oproti Robertovi Ficovi, mala podľa neho mlčať a niečomu sa priučiť. Namiesto toho sa však strápňovala pred celým národom.

Kopala do generála Lučanského


"A Kolíková? Tá zatiaľ stihla robiť akurát štátnu tajomníčku v jeho vláde. Prikrývala všetko, čo sa dialo na ministerstve spravodlivosti a proti čomu dnes tak vehementne vystupuje. A jej doteraz najväčší politický výkon bol, že kopala do zosnulého hrdinu Milana Lučanského. To nie je politička, to je galiba," tvrdí Blaha.

Tieto opatrenia prijala vláda. O tri týždne hrozí tvrdý lockdown!
Vláda dnes schválila nové protipandemické opatrenia, ktoré premiér Matovič cez týždeň dohodol s vedcami na Úrade vlády. Prinášame vám ich podrobný prehľad. Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | tasr


Opozičník hovorí, že niečo také tu ešte nebolo. Referendum je podľa Matovičovej vlády zločin. "A panička, ktorej vo voľbách odovzdalo hlas 9293 voličov, sa cíti byť vyvolená na štvorročný mandát. Aj keď ju celý národ odmieta," glosuje Blaha.

"Nech ju žiaden ľud neotravuje. Ona tam bude, aj keby tu spáchala genocídu. Nesiahajte Kolíkovej na plat, vy naničhodníci! Je to jej ľudské právo! Po dnešnom výkone by mali ministerku spravodlivosti okamžite zbaviť diplomu aj maturity. Mala by si zopakovať učivo z občianskej náuky pre stredné školy," uzatvára poslanec.



Zomrel plukovník, Ing. Peter Švec, bývalý zástupca náčelníka Generálneho štábu
Slovensko dnes obletela veľmi smutná správa. V sobotu v neskorých večerných hodinách zomrel známy pilot, bezpečnostný expert a hlavne veľký Slovák a nádej pronárodnej politiky, Peter Švec. Osudným sa mu vraj stal Covid. Informáciu priniesol Peter... Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Petra Demková