Belousovová nezohnala liek na covid: "To nám skutočne vládnu monštrá bez ľútosti a svedomia?"
27 | 02 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová bola v piatok v lekárin. Chcela zohnať lieky Ivermectin a Isoprinosine, ktoré sú účinné na liečbu covidu-19. Nezohnala! Na facebooku sa pýta, čo je toto za vláda, ktorá necháva ľudí zbytočne umierať a berie ich len ako štatistiky? 


"Dnes som sa v lekárni pýtala na Ivermectin a Isoprinosine. Isoprinosine mali v obmedzenom množstve, už sa minul a Ivermectin ešte vôbec nedostali . Lekári do včera nemali ani usmernenie z MZ SR ako predpisovať Ivermectin pri Covide!" opísala svoju skúsenosť bývalá poslankyňa slovenského parlamentu.


Očkovanie, ako tvrdí, totiž ide pomalým tempom, bolo prerušené kvôli nedostatku vakcín. Podľa vlády a jej odborníkov je asi jediným "liekom" na Covid núdzový stav a testovanie nepresnými AG testami.


"Chorí na Covid sa musia spoliehať len na seba. Kto má známosti a zoženie si lieky prežije Kto nemá, má smolu... Je toto ešte normálne fungovanie spoločnosti, štátu?!"


Včera parlament schválil predĺženie núdzového stavu a Belousovová je presvedčená , že to nebolo posledný krát. A čakáme ako na zmilovanie na vakcíny, ktoré Európska lieková agentúra schválila , ale ich výrobcovia neplnia termíny dodávok.

 

Belousovová: Problém Slovenska je, že nám vládnu politici s dlhým vedením
Anna Belousovová sa v najnovšom statuse na facebooku pozastavila nad "zistením" prezidentky Zuzany Čaputovej, podľa ktorej "čím viac ľudí dostane ambulantnú starostlivosť, tým viac ich prežije". Nabudúce ju vraj možno napadne aj to, že by mali mať... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Michal Filek

"Matovič , ktorý sa dal počuť, že dovezie 2 milióny Sputnika V, už pre zmenu básni o Johnson & Johnson.


Len reči, kecy, sľuby a nič sa nedeje a ľudia ďalej umierajú. 100 denne!!! 100 ľudí , ktorí mohli žiť, ak by Slovensko malo inú vládu!"


Pýta sa: "To je tak ťažko zabezpečiť účinné lieky pre všetkých, ktorí to potrebujú? To je tak ťažko zabezpečiť vakcíny, ktoré ľudia chcú , ktorým dôverujú? To nám skutočne vládnu monštrá bez ľútosti a svedomia?"


Stále vraj  len čakáme, čakáme, čakáme, zatiaľ čo v mnohých štátoch sa život pomaly vracia do normálu.


"My sme ešte asi nenaplnili kvóty zomretých. Inak si ja osobne ten laxný prístup vlády vysvetliť neviem. Veď ich prvoradou úlohou by malo byť , urobiť maximum pre záchranu každého jedného ľudského života. A nie brať nás len ako čísla v štatistike."

Trestaní za neschopnosť tejto vlády sme my, občania, hnevá sa Belousovová
Ruská vakcína Sputnik V stále zamestnáva našich politikov, a to aj bývalých. Jedným z nich je expredsedníčka SNS Anna Belousovová, ktorá svoj názor na ňu, ale aj na núdzový stav, vyjadrila v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik