Belousovová: Problém Slovenska je, že nám vládnu politici s dlhým vedením
26 | 02 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová sa v najnovšom statuse na facebooku pozastavila nad "zistením" prezidentky Zuzany Čaputovej, podľa ktorej "čím viac ľudí dostane ambulantnú starostlivosť, tým viac ich prežije". Nabudúce ju vraj možno napadne aj to, že by mali mať aj účinné lieky.


Prezidentka sa, podľa Belousovovej, po roku zobudila k aktivite a oznamuje nám veci, ktoré sú už dávno jasné každému, kto má všetkých päť pokope.

"Nedávno to bol napríklad "objav", že masové, plošné testovanie zvyšuje riziko šírenia nákazy. A teraz ďalší objav pani prezidentky: Čím viac ľudí dostane ambulantnú starostlivosť, tým viac ich prežije. Ešte rok a možno jej za pomoci poradcov a odborníkov dôjde, že tá ambulantná starostlivosť by mala mať k dispozícii aj účinné lieky a možno potom napíše ministrovi zdravotníctva, že tie lieky treba zabezpečiť v dostatočnom množstve a hlavne dať k nim lekárom aj schválené postupy (protokoly liečenia) ako ich používať."

Normálne sa tomu vraj hovorí DLHÉ VEDENIE.

"Celý problém Slovenska bude v tom, že nám vládnu politici s dlhým vedením, maximálnou nezodpovednosťou a ľahostajnosťou k osudom ľudí."

Veď keby niečo, oni - papaláši- si lieky pre seba a svojich blízkych zloženú...

 

Trestaní za neschopnosť tejto vlády sme my, občania, hnevá sa Belousovová
Ruská vakcína Sputnik V stále zamestnáva našich politikov, a to aj bývalých. Jedným z nich je expredsedníčka SNS Anna Belousovová, ktorá svoj názor na ňu, ale aj na núdzový stav, vyjadrila v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik