Blaha: Umierajú tisíce ľudí, ale prezidentka hľadá poradcu na boj proti inému názoru
23 | 02 | 2021 I editor01hd
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha upozorňuje, že v čase, keď tisíce ľudí umierajú na Covid-19, prezidentka Zuzana Čaputová hľadá poradcu na boj proti konšpiráciám. Teda inému názoru. Slovensko potrebuje poradcu na boj proti Matovičovým psychózam, tvrdí v statuse na Facebooku Blaha.

Lovec bosoriek za 1 300 eur mesačne


"Slovensko je hore nohami, kvôli Matovičovi umierajú stovky ľudí denne. Živnostníci nemajú ako uživiť svoje rodiny. A viete, čo v takejto chvíli rieši ako svoju prioritu naša drahá prezidentka Zuzana Čaputová? Pre prezidentku je najväčší problém boj s konšpiráciami. Prezidentská kancelária vypísala výberové konanie na poradcu pre boj proti konšpiráciám (rozumej iným názorom). Takémuto dobrákovi chce vyplácať 1 300 eur mesačne," píše poslanec.

Podľa neho tento "lovec bosoriek" môže dostať ďalších 1 300  eur mesačne ako osobné ohodnotenie. Blaha prízvukuje, že v dôsledku pandémie ostalo množstvo ľudí na dlažbe, no prezidentka ide vyhadzovať na takéto nezmysly peniaze zo štátneho rozpočtu.

A čo Matovičove psychózy?


"Vyjdite z paláca a choďte medzi ľudí - pochopíte, že nepotrebujeme "poradcu pre boj s konšpiráciami", potrebujeme poradcu pre boj s Matovičovými psychózami," odkazuje hlave štátu Blaha.

V karanténnom centre armády zomrel 35-ročný vojak. Prečo Naď a Matovič zbabelo mlčia?
Prečo si úmrtie vojaka na Lešti nevyslúžila žiadnu pozornosť médií? Denno-denne nás dojímajú príbehmi ľudí s ťažkým priebehom Covid-19 či úmrtiami. Tento príbeh však akosi všetci, médiá i vláda, vytrvalo ignorujú. Prečo? ... Čítať ďalej
23 | 02 | 2021


Poslanec hovorí, že prezidentka Čaputová chce bojovať proti konšpiráciám preto, lebo nedávno sa na sociálnych sieťach šírila jej upravená fotografia. Vraj sa na nej mračila viac ako v skutočnosti.

Voldemort Blaha



"A úplne najväčšia národná tragédia je, že túto fotku zdieľal aj Voldemort Blaha - ach! Fotografiu Zuzany Čaputovej so zamračenou grimasou som zdieľal ako súčasť vtipu, ktorý by pochopil aj priemerne cvičený šimpanz. V statuse jasne píšem, že ide o vtip a že tvár prezidentky bola počítačovo dotvorená. Ale bratislavská kaviareň ide od zlosti puknúť," komentuje Blaha.



Pripomína, že najväčšiu konšpiráciu pre tromi rokmi šírili médiá ako SME, N a Aktuality, keď tvrdili, že za vraždou Jána Kuciaka je talianska mafia napojená na úrad vlády.

Belousovová: Matovič je nechutný, arogantný psychopat. Všetci sú hlúpi, len on je najmúdrejší
Bol to naozaj ostrý výstup. Bývalá poslankyňa NR SR Anna Belousovová na sociálnych sieťach nešetrí kritikou voči krokom Matoviča. Do čerta však poslala celý vládny kabinet, informujú Topky. Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Potrebuje poradu pre boj za Slovákov


"Vytvorili vlnu nenávisti, na ktorej sa vyviezla k moci Zuzana Čaputová aj celá Matovičova vláda. A dnes sa odrazu táto neoliberálna slniečkarska partia hrá na bojovníkov proti konšpiráciám a všetci svorne ronia krokodílie slzy, že si niekto vystrelil z Čaputovej, lebo kriviť úsmev našej drahej prezidentke je ten najväčší zločin proti ľudskosti. Prepáčte, ale toto je fraška, aká nemá obdoby," hromží Blaha.

Zuzane Čaputovej odkazuje, že potrebuje poradcu pre boj za Slovákov, "lebo to je disciplína, ktorá vám ide zo všetkého najslabšie".

Ministerstvo zdravotníctva v miere rizikovosti zaradilo kostoly k nočným klubom a diskotékam
23 | 02 | 2021 | Diana Zaťková