Hlina: Prečo by Rusi zachraňovali kariéru Matoviča, keď už stihol celosvetovo poškodiť reputáciu Ag testov?
20 | 02 | 2021 I sefredaktor

Po zbabranom testovaní a lockdowne potrebuje Matovič znova vystreliť na politický orbit a Sputnik sa na to geniálne hodí , píše Alojz Hlina v statuse na FB. "Od začiatku februára, čo sme ho nevideli, nepozeral do stropu, neriešil svoju low periódu, ale telefonoval do Ruska a dohodol zázrak, koniec-koncov, ako vždy," konštatuje.



Matovič, myslí si Hlina, potrebuje povedať: „Chceli sme očkovať, mali sme dohodnuté 2 mil. dávok, ale nemôžeme, „vrahovia“ nám v tom zabránili.” Mal tlačovku, kde tvrdil, že s Rusmi dohodol 2 mil. dávok a môžu tu byť do júna, len pyšná princezná (Remišová) ich nechce.




"Rozmýšľam, prečo by Rusi zachraňovali kariéru Matoviča, prečo by pristúpili na jeho hru na udržanie zostatku jeho voličov, keď už stihol celosvetovo poškodiť reputáciu Ag testov. O Rusku sa vyjadruje s veľkým dešpektom a ruských diplomatov poslal zo Slovenska tak, že sa nestihli pobaliť," konštatuje bývalý predseda KDH.


Možno si to Matovič celé len vyfabuloval, myslí si Hlina, keď ležal a pozeral do stropu. Preto zúfalo potrebuje dôvod, že to nevyjde a samozrejme bude aj vinník, kvôli ktorému sa to nepodarilo. Niečo v zmysle: chcel som, vybavili som, nedovolili mi.






"Minister Krajčí ich môže kúpiť. Matovič ich môže ísť vykladať z lietadla, ešte aj CCTV kamery na letisku to budú vysielať. Pyšná princezná sa môže akurát tak prizerať.  ️Tak prečo tlačovka? Prečo to váhanie?  Ide predsa o životy ľudí," uzatvára A.Hlina.