Dara Rolins si užíva v Tatrách! Porušujete vládne nariadenia, besnia Slováci
25 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Tá to zase schytala! Kým si Dara Rolins (48) vo Vysokých Tatrách žije svoju rozprávku, miestni obyvatelia sú od zlosti bez seba. Speváčku, ktorá na lyžiarsku túru vyrazila so svojimi priateľmi, označili za sebeckú a nezodpovednú celebritu, píše portál Blesk.


Už niekoľko mesiacov je bez práce, ale užíva si, ako to len ide. Raz si vyrazí za teplom k moru, druhýkrát do hôr. Dara Rolins spoločne s priateľmi vyrazila do Vysokých Tatier. Fanúšikom sa ukázala v zasneženej krajine na skialpinistických lyžiach alebo spoločnou fotkou pred horskou chatou.

"Vyrazila som si do rozprávky, nadýchnuť sa tatranského vzduchu. Prekrásny deň, kedy je vám tak 'obyčajne' dobre," okomentovala snímku speváčka. Ale to zrejme nemala robiť. Okamžite prišla ľadová sprcha v podobe rozčúlených ľudí, ktorým sa jej vyvádzanie na horách nepáči a berú to ako porušenie vládneho nariadenia v dobe pandémie koronavírusu.



"Žijem pod Tatrami, ktoré sú súčasťou môjho okresu, a nejdem do Tatier kvôli presne takým ľuďom ako ste vy. Lebo keď je zákaz vychádzania mimo okres, tak sa navezieme celebrity do Tatier, lebo pre nich akože nič neplatí. Je to fakt smutné! A ešte sa chváli tým na Instagrame, tak toto je už cez čiaru," rozčuľuje sa miestna obyvateľka.

"Aj ja by som rada do Tatier, ale môžem len 100 metrov od domu. Z Čiech sú Tatry bližšie ?? Nezávidím ale ..." píše ďalšia a v podobnom duchu je takýchto príspevkov viac.

Aj keď Dara tvrdila, že si vyrazila nadýchnuť sa tatranského vzduchu, tak veľmi rýchlo zmenila názor a obhajuje sa tým, že na Popradskom plese pracuje. "Aj v takto zložitej dobe sa ľudia po svete pohybujú, presúvajú. Samozrejme len tí otestovaní, zdraví. Neviem o zákaze, kedy takto vybavená nemôžem prísť na Slovensko pracovať. Mám v pláne zdržať sa až do nedele, pretože tu fotím sériu fotografií do svojho diára," obhájila sa Dara Rolins.

Dara Rolins je po ďalšej plastike nosa. Mnohí fanúšikovia ju nespoznávajú (FOTO)
Dara Rolins (48) sa netají kozmetickými úpravami. K zväčšeniu pŕs a pravidelným aplikáciám botoxu medzi obočie pribudla aj operácia nosa. Speváčka ju pristúpila, keď sa jej začala ničiť nosná priehradka. Mnohí ju nespoznávajú, píše portál... Čítať ďalej
24 | 01 | 2021 | Timotej Dudka