Ľudia odkazujú Remišovej: Chceme Sputnik a ty choď, kade ľahšie
19 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nesúhlas Veroniky Remišovej a jej strany Za ľudí s nákupom vakcíny Sputnik V vyvolal vlnu nevôle a kritiky zo strany Slovákov.  Ľudia jej to na sociálnej sieti poriadne natreli.


Ľudia v tom majú jasno. Nechcú vicepremiérku Remišovú ani jej stranu, zato sa dožadujú ruskej vakcíny Sputnik. Dali jej to jasne najavo v diskusiách na Facebooku.
Tento štát riadia plagiátorskí debilkovia

„Keby hlúposť nadnášala pani Remišová by sa vzniesla vyššie ako Gagarin,“ napísala na sociálnej sieti Beáta Menichová-Húšťavová. „Hlavne že od Pfizeru a Astra Zeneca sa tiež kupovalo, keď ešte nemali od Európskej liekovej agentúry schválenie. Zločinci! Remišová do basy. Žilinka nech koná, keď je taký nezávislý,“ konštatuje Pavol Fabian.

„Nuž tento štát riadia plagiátorskí debilkovia, Rusi už majú v testovaní druhú vakcínu, pri ktorej uvádzajú účinnosť 100 percent. Takže len tak ďalej blbečkovia, keď o tom, či sa môže pomôcť ľudom Sputnikom alebo nie, bude rozhodovať jedna pofidérna stranička, založená daňovým podvodníkom v zastúpení vysokokvalifikovane“ bábkoherečky. A to sa snažím byť slušný," dodáva Igor Spišiak.

„Ja sa pýtam, koho zastupuje Remišová, tých 5 percent, čo im dali hlas? Akým právom ty rozhoduješ o 95 percentách tohto národa? Zomrelo cez 6000 ľudí vďaka vám,“ poukazuje Milan Klačan. „Ja nechápem, na čo ešte čakajú, sme najhorší na svete v počte úmrtí na milión obyvateľov a oni odmietajú vakcínu. Táto vláda to jedna veľká katastrofa,“ ponúka na vec svoj názor Matej Špánik.

Matovič nás chce vakcínou Sputnik všetkých opäť len oklamať, tvrdí europoslanec Šimečka
Vláda Igora Matoviča, ale najmä on samotný, je v ostatnom čase terčom ostrej kritiky. Najnovšie sa pustil do premiéra aj europoslanec Michal Šimečka z Progresívneho Slovenska. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

Čo by robila, ak by jej mama ležala na pľúcnej ventilácii?

„Nemám slov, takto hazardovať so životmi ľudí. Tu sa hrá o čas. Ja ju obdivujem, že si toto vezme na svedomie. Veď nie sme nesvojprávni, my sami sa rozhodneme, či si ju dáme, alebo nie. Akým právom p. Remišova rozhoduje o našich životoch!“ hnevá sa Viera Chudá. „Týmto počinom si bezvýznamná horebrada zabezpečila najvýznamnejšie miesto na smetisku politických dejín,“ kontruje Ján Susa.

„Chcel by som vidieť čo by robila, ak by jej ležala mama na pľúcnej ventilácii. By sa triasla oko osika, len aby jej mohla nejako pomôcť,“ píše Igor Zanovit. „Článok 118 ods. 2 ústavy hovorí, že na prijatie uznesenia vlády je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny všetkých jej členov. Takže Remišová nemá právo veta. Tu niečo nie je v poriadku, vláda nás podľa mňa klame,“ vysvetľuje Mária Behilová.

„Dodnes som si myslel, že naša vláda funguje na systéme väčšinového hlasovania. Dnes nám bolo prezentované, že niečo hlasovaním neprešlo, lebo jedna z vládnych strán využila právo veta. Je to len ďalšia habaďúra na občanov alebo to tam takto naozaj funguje? Čiže doteraz bolo úplne všetko jednohlasne odhlasované a jednomyseľne schválené?“ obracia Vladimír Líška pozornosť na celú vládu.

Chmelár o neschválení Sputnika: "Je to špinavosť najvyššieho stupňa. Remišová bude niesť trestnoprávnu zodpovednosť!"
Len chudák robí rovnaké chyby dvakrát. Nahnevaný Eduard Chmelár si zobral na mušku veto Veroniky Remišovej k zámeru vlády nakúpiť ruskú vakcínu Sputnik V. A slová tentoraz vyberal bez servítky. "Pevne verím, že po tomto vystúpení "Proti ľuďom"... Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Michal Filek

Ak si myslia, že sa niekde ukryjú, sú na veľkom omyle

„Táto neschopná žena tam nemá čo robiť. Je to urážka a hanba tejto krajiny. Koniec koncov ako mnohé postavy tejto neskutočne amatérskej a nevzdelanej vlády! Hanbím sa za nich a som neskutočne nahnevaná za to, čo s nami robia. Ako sa správajú k obyvateľom tejto krajiny ako k poddaným. Ak by som sa niekedy bola nútená zaočkovať, tak jedine ruskou vakcínou. Sú mi odporní títo proamerickí pajáci a prisluhovači bez chrbtovej kosti. Keď už sa niekto chce zaočkovať, tak nech má na výber! Remišová už nech sa zbalí a zmizne dakde do bábkohereckého zabudnutia!“ odkazuje Remišovej aj celej vláde Daniela Hečková.

„Áno táto vláda klame a hrá divadlo. Aby nebolo všetko zle na Matoviča, tak prihodil Remišovej rolu, aby aj ona bola trochu zlá v očiach Slovákov. Túto fašisticko-liberálnu vládu treba vyhnať z parlamentu a vlády,“ píše nespokojný Peter Ďurana.

„Takže ani Ivermectin, ani najúčinnejšia vakcína Sputnik V pre našich občanov. Veľkosť úmrtí na Covid-19 je priamo úmerná veľkosti idiotizmu a babráctvu tejto vlády,“ pripíja kritiku vlády Marián Žingor.

„Mimochodom, už mesiace sa tu forsíruje očkovanie ako jediná možnosť a absolútne sa tu ignorujú spôsoby liečby. Dr. Mesík už mesiace bije do hláv zodpovedných informácie o lieku Ivermectin a tvrdí, že keby bol k dispozícii v dostatočnom množstve, do 10 dní by bolo po pandémii! Ignorovanie týchto možností (Sputnik, Ivermectin) už naozaj nahráva tzv. konšpiračným médiám, že toto je jasným znakom genocídy slovenského národa. Táto vláda dopadne veľmi zle a ak si myslia, že sa niekde ukryjú, sú na veľkom omyle,“ skritizoval Stanislav Kotúč vládu.

„Zbabelé, nechutné, odporné." Poslanec Taraba o rozhodnutí vlády nekúpiť ruskú vakcínu Sputnik
„Zbabelé, nechutné, priam odporné - po facebooku vyplakávajú veľkí to ministri, ako ich nákup ruskej vakcíny nejaká Remišová zablokovala, pritom ivermektin nakúpil minister a vládu na to nepotreboval," píše v statuse na FB poslanec NR SR Tomáš... Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik