Draxler: Matovič zabil viac Slovákov ako Nemci počas SNP!
18 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko už prekročilo počet šesť tisíc mŕtvych, ktorí zomreli na koronavírus. Toto hrozné číslo si všimol aj exminister školstva Juraj Draxler, ktorý ho pripisuje premiérovi Matovičovi a jeho nezvládnutému boju s pandémiou.


Počty mŕtvych na koronavírus sa u nás nedarí znižovať, za čo je podľa Juraja Draxlera, exministra školstva zo Smeru-SD zodpovedný Igor Matovič, ktorý boj s pandémiou vôbec nezvláda. Premiéra za to skritizoval aj vo svojom statuse na sociálnej sieti.

„Igor Matovič zabil viac Slovákov ako Nemci počas SNP. Je to tak, ani nemecké jednotky nezabili toľko ľudí (necelých dvetisíc), od začiatku SNP až do pádu Banskej Bystrice, ako zahynulo s diagnózou Covid-19 od začiatku tejto vlády (šesťtisíc). A väčšina tých ľudí zomrela tak, že sa tomu dalo zabrániť,“ píše v úvode svojho statusu Draxler a dodáva, že žiadna krajina nemá vládu, ktorá dokázala krajinu viesť od prakticky najlepších čísel v Európe k jedným z najhorších na svete. „Kvôli čírej, bezbrehej nekompetentnosti, psychopatickému správaniu, úplnej neúcte k ľudským osudom a ľudskému životu. To je výsledok vlády Igora Matoviča a ešte to neskončilo. Skončiť to musíme my, spolu,“ píše v samom záver Juraj Draxler.



Draxler: Máme dve možnosti. Buď predčasné voľby, alebo ďalšie tri roky s touto vládou
Odchod Igora Matoviča z pozície premiéra si želá stále viac Slovákov. Túto alternatívu namiesto referenda v statuse na sociálnej sieti rozoberá aj exminister školstva Juraj Draxler. Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik