Krajníková: Starosta Parihuzoviec Ján Stanko z ĽSNS mi ukradol stránku aj s 31 tisíc fanúšikmi
16 | 02 | 2021 I Petra Demková

Adriana Krajníková oznámila, že zakladá novú facebookovú skupinu na podporu ochrany ľudských práv a slobôd. Pôvodnú stránku jej mal ukradnúť starosta Ján Stanko. Krajníková tvrdí, že je to dôsledok jeho nenaplnených politických ambícií.


Právnička hovorí, že k tomuto kroku ju priviedlo množstvo negatívnych ohlasov na činnosť Jána Stanka, zakladateľa a admina stránky "Podporujeme JUDr. Krajníkovú".


Právnička Krajníková: Slováci sa stali materiálom na výskum. Už sa aj pokusne očkujú
Advokátka Adriana Krajníková v najnovšom článku píše, že v žiadnom právnom predpise neexistuje definícia ochorenia Covid-19. Právnička kritizuje, že Slováci sa stali pokusným materiálom testovania a dnes už aj očkovania. Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | Petra Demková

Zlodej mena, stránky a fanúšikov


„Bez môjho vedomia založil Ján Stanko pred časom skupinu pod týmto mojím menom, k čomu som mu následne dala súhlas. V skupine som sa stala tiež adminom. Z dôvodu jeho nenaplnených politických ambícií po mojom boku, kde spôsob jeho činnosti nebol mne blízkym naturelom, rozhodol sa ísť vlastnou cestou," uvádza Krajníková.

Vysvetľuje, že následne skupinu „Podporujeme JUDr. Krajníkovú“ premenoval na „Dosť bolo náhubkov a testovania! NEDÁME SA“ popisuje konanie Stanka.

„Jediným klikom ukradol viac ako 30 000 priaznivcov, ktorí ste tam prišli kvôli mne. Kvôli mojej práci, mojim názorom, postojom, štýlu, radám, kvôli mne. Mnohých z vás v tejto skupine arogantným spôsobom a nedôvodne cenzuroval bez toho, aby ste akokoľvek porušili pravidlá. Jednoducho iba preto, že nesúhlasil s vaším názorom. Sledoval vlastné, nenaplnené a neúspešné politické zámery. Moje meno aj s vami v počte 31 000 členov ukradol pre svoje PR a osobno-politické záujmy. Napriek tomu, že som ho korektne žiadala, aby tak nekonal. Tento človek vám ďalej bude ponúkať slušnú spoločnosť,“ vysvetľuje Krajníková.

Nahláste zradu dôvery


Preto zakladá svoju novú facebookovú skupinu „Podporujeme Dr. Adrianu Krajníkovú“ a aj Občianske združenie „Ochrana ľudských práv a základných slobôd“. Fanúšikom dala do pozornosti, že premenovanie skupiny pôvodne nesúcej jej meno a jej použitie na iný účel, než na aký bola založená, môže verejnosť oznámiť Facebooku, ako aj orgánom činným v trestnom konaní. Ide o zneužitie dôvery aj údajov na iné ako pôvodne verejne prezentované účely

„V prípade, ak by ste sa cítili oklamaní a boli poškodení konaním Jána Stanka v súvislosti s týmto upozornením, môžete mi túto skutočnosť oznámiť prostredníctvom novej skupiny,“ dodáva.

Starosta: "Presviedča vás samospráva, že vás musí otestovať? Nemusí. Robí to z vlastného presvedčenia!"
Aj starosta malej obce na východe Slovenska sa postavil na odpor voči testovaniu. Verejnosť informuje, že testovanie, do ktorého tlačí obce vláda, nie je nariadené, ale len odporúčané. Tvrdí, že ak vás primátor, alebo starosta presviedča, že... Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Petra Demková