Veľký manuál lásky: Buďte spolu šťastní celý život!
15 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Podľa akého manuálu by sme sa mali správať, aby nám vzťah vydržal celý život? Žiaden zaručený neexistuje. Napriek tomu sú určité pravidlá, ktorými môžeme veľa ovplyvniť. A vďaka nim si možno krásny vzťah udržať dlhé roky, píše portál Blesk.


Pozbierali sme najlepšie rady vyskúšané ženami, ktoré majú všeličo za sebou a vedia sa na všetko pozrieť s tým správnym nadhľadom!

Milujte ho!


Nemusíte z neho neustále padať na kolená, ale rešpektujte ho a čo najčastejšie ho vnímajte ako svojho milovaného a milujúceho partnera, s ktorým ste šťastná. Problém môže vzniknúť vo chvíli, keď nafúknete jeho negatívne vlastnosti, ktoré vás štvú, a necháte nimi zakryť tie pozitívne.

Riešte problémy


To najhoršie, čo môžete urobiť, je zavrieť oči a zamiesť problémy pod posteľ. "Dvanásť rokov sme nehovorili o tom, že nám nefunguje sex, až sme vlastne nemysleli na nič iné ako na tento problém. Nakoniec z neho bola obrovská bublina, ktorá nás rozviedla. Už nikdy by som nenechala nič zájsť tak ďaleko. Bola to chyba," priznáva tridsaťosemročná Milena. S mužom sa nezhodla, ako často sa budú milovať. On chcel raz týždenne, ona raz za pol roka.

Bolí vás sex? Tieto nežné polohy sú presne pre vás!
Sex prináša veľa nádherných pocitov, ale pre niektoré ženy môže mať úplne opačný efekt. Bolesť pri sexe môže byť spôsobená najrôznejšími príčinami, píše portál Blesk. Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | editor01hd

Robte kompromisy a buďte sama sebou


Znie to ako protirečenie, ale nie je. Zamiloval sa do vás, pretože ste taká, aká ste. Pokojne zostaňte bláznivo bezstarostná alebo naopak usadlo rozumná a rovnako rešpektujte svojho partnera. Ale neprežeňte to. Trvať neustále tvrdohlavo na svojom a hovoriť "taká som a už sa nezmením" je pre vzťah zničujúce. Aj tu je potrebné nájsť zlatú strednú cestu.

Nechajte ho dýchať


Samozrejme, je dôležité mať spoločné záujmy a tráviť spolu veľa času, ale rovnako je dôležité nechať si  trochu priestoru pre seba. Nebojte sa, že vám utečie. Naopak. Najrýchlejšie utekajú muži, ktorých priviažete na reťaz a strážite ho na každom kroku. "Ja si nemôžem vynachváliť princíp, že raz za pol roka jazdíme na voľné víkendy (ja so svojimi kamarátmi a ona s kamarátkami) a raz týždenne trávime večer každý zvlášť," potvrdzuje štyridsaťpäťročný Pavel.

Ženy sa priznali: Sex vedľa svokry alebo vo verejnom bazéne!
Pre niektorých z nás je sex absolútne intímnym a privátnym okamihom, ktorý rozhodne nechceme zdieľať s nikým iným. Pocit, že nás môže niekto nachytať, by sme jednoducho nezvládli. Avšak nájdu sa aj takí, ktorých sex na verejnosti nesmierne... Čítať ďalej
10 | 02 | 2021 | Marek Molnár

Verte mu


Aj vo vzťahu je dôležité mať súkromie. Hovorte spolu o všetkom, čo vám pripadá dôležité, ale nechajte jemu aj sebe trochu voľnosti. V žiadnom prípade mu neprehľadávajte vrecká, mobil ani e-mail. Prehnaná žiarlivosť je spoľahlivý likvidátor každého vzťahu.

Nezabúdajte na sex


Keď máte osemdesiat rokov, až taký dôležitý možno nie je, ale dovtedy  áno. Počas milovania medzi vami prúdi zvláštna energia, ktorá vzťah posilňuje a upevňuje. Učte sa mať z neho radosť, užívať si ho a baviť sa. Hľadajte, čo je pre vás oboch príjemné, a snažte sa sem tam o zmenu. Ak máte problém v posteli, hovorte o ňom, aj keď sa pri tom možno trochu červenáte.

Sex podľa horoskopu: Kto najčastejšie predstiera orgazmus a kto "to" chce robiť s kamarátkou?
Prieskumy spoločnosti Skynetom Condoms sa tradične zaoberajú sexuálnymi návykmi ľudí podľa farby vlasov. Milostné špeciality majú podľa štúdie aj znamenia zverokruhu. Aké znamenie miluje misionára, najčastejšie predstiera orgazmus alebo nikdy... Čítať ďalej
06 | 02 | 2021 | Marek Molnár