"Trnavská firmička už prišla na štáte k 75 miliónom eur za testy. Slušné tempo," píše Taraba
12 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Poznáte tie príbehy keď dostanete mail z Nigérie, kde Vám právnik oznamuje, že ste zdedili 15 miliónov dolárov a poslednú vec čo treba urobiť je, aby ste mu poslali 2000 dolárov, aby to pre Vás mohol celé právne dotiahnuť a peniaze Vám poslať?" kladie občanom Slovenska otázku poslanec NR SR Tomáš Taraba. Tí, čo pošlú, prerobia. Takúto cynickú hru hrá s nami Matovič. 


 

"Tí, čo nepochopia, že ten mail v skutočnosti nie je o tých miliónoch, ale o tých 2000 dolároch a pošlú ich, prerobia. Presne takúto odpornú cynickú hru si zahrala vláda so Slovákmi." Vysvetľuje vo svojom statuse na sociálnej sieti Taraba.

Reprofoto FB (@Tomáš Taraba)


"Nahnali ľudí do testovaní a pritom tá hra nebola o testovaní, ale o biznise s paličkami do nosa. Nakúpia ich desiatky miliónov, ľudí šikanujú, aby ich minuli a oni si neprečítajú potom ani letáčik. Ako ten mail z Nigérie: tu nejde o testovanie, ale o biznis s paličkami." Taraba píše to, čo si myslí podľa prieskumov nadpolovičná časť Slovákov.

"Novinári písali, že Brhel za 12 rokov údajne na štáte prišiel k zákazkám za 280 miliónov. Trnavská firmička za 10 mesiacov k 75 miliónom. Slušné tempo. Ako tá pani na najnovšom duchovnom videu kričí do mikrofónu: múdrosť, múdrosť, múdrosť pre vládu a Mareka Krajčiho." Naráža Taraba na video, ktoré sa šíri sociálnymi sieťami a zjavne prekračuje hranicu akceptovateľného fanatizmu.

Poslanec Taraba dostal nápad: "Mimoriadne zdaňme firmy, ktoré nečakane zbohatli na pandémii"
Tisícky drobných podnikateľov, živnostníkov, množstvá zamestnancov, celé rodiny priviedla už rok trvajúca pandémia na mizinu. No medzi nami sú aj takí, ktorí rátajú pandemické zisky v stovkách miliónov eur. Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Ivan Brožík