"Skrývala som sa v tuneli za zvukov sirén, toto je však premiéra. Očkovať sa nedám," tvrdí Kráľovičová
11 | 02 | 2021 I editor01hd

Herecká legenda Marína Kráľovičová (93) sa k situácii okolo pandémie koronavírusu stavia svojsky, píše Nový Čas. Aký má názor na vakcínu proti ochoreniu COVID-19?





Kráľovičová priznáva, že počas života nezažila situáciu, aká dnes prevláda po cleom svete. A to je čo povedať, herecká legenda totiž prežila aj druhú svetovú vojnu. „Zažila som všeličo. Za vojny som utekala skryť sa do krytu v bratislavskom tuneli za zvukov sirén. Ale každodenný život prebiehal viac-menej v normále. Táto situácia je aj napriek mojej dlhovekosti premiéra,“ prezradila Novému Času herecká ikona.

"Voľno" trávi s rodinou. „Času mám po prvý raz habadej, a tak si vrchovato užívam to, čo som zanedbávala. Predovšetkým rodinu, som takmer stále u dcéry a vychutnávam si prvé chvíle s nedávno narodenou pravnučkou,“ nešetrí nadšením Kráľovičová, ktorá na otázku, či by sa dala zaočkovať, odpovedala jasne:

„Nedám. Ak som prečkala uprostred naplno covidom zasiahnutej rodiny takmer jediná s mizivými komplikáciami, tak nevidím na taký pokus dôvod. Som fatalistka. Prežila som dlhý a krásny život. Čo sa má stať, sa stane. Umrieť môžem tak či onak,“ konštatuje herečka, ktorá priznáva, že covidom si prešla aj ona.

Mojsejovci žijú už roky bez seba. Ktorá žena si získala Braňove srdce a ako im to klape?
Kedysi by len málokto hádal, že sa niekedy rozídu. V roku 2012 však zrejme najkontroverznejšiu dvojicu slovenského šoubiznisu Braňa a Noru Mojsejovcov súd rozviedol. Kto si odvtedy podmanil hudobníka a abstinujúceho alkoholika Braňa? Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Timotej Dudka