Mazurek: Neschopní pajáci nemôžu viesť Slovensko v ťažkých časoch, je potrebné podporiť referendum o predčasných voľbách.
10 | 02 | 2021 I sefredaktor

"Nepustiť deti do škôl, lebo ich rodičia neboli na nezmyselnom teste, devastovať ich psychické zdravie a nechať ich stáť pred školou so slzami v očiach, nie je len dôvodom na pád tejto vlády, ale aj na obžalobu zločincov, ktorí to spôsobili," zdôrazňuje poslanec Milan Mazurek vo videu publikovanom na sociálnej sieti.


Slovensko sa podľa Mazureka začína podobať na sibírsky guľag. "Zábery dievčatka, ktoré nepustia do školy, pretože jej rodičia sa nepodvolili nezmyselnému celoplošnému testovaniu, ktoré je výmyslom narušeného blázna, sú tragickým dôkazom toho, ako hlboko dokáže spoločnosť vedená despotickým egomaniakom klesnúť," konštatuje.






Ústavné právo na vzdelanie je podľa poslanca priamo pošliapávané jedným narušeným bláznom  a skupinou jeho posluhovačov, ktorí fungujú ako ministri. "Verím, že za svoje činy sa raz budú zodpovedať pred súdom.

Vyblázniť sa najprv na podnikateľoch, potom na zamestnancoch, zničiť život väčšine populácie a napokon sa vyvršovať ako úbohý diktátoe na malých deťoch, je neodpustiteľný zločin," myslí si Mazurek.


Kým my na Slovensku, podčiarkuje nezávislý poslanec,  žijeme ako laboratórne potkany, v podivnom experimente riadenom narušeným bláznom, ľudia vo svete žijú normálny život, pretože ich vlády chápu, že zdravotnícky problém sa má riešiť v zdravotníckych zariadeniach.


Takíto neschopní pajáci, zdôrazňuje Mazurek, nemôžu viesť Slovensko v ťažkých časoch. Preto je podľa neho potrebné podporiť referendum o predčasných voľbách.


ˇČím skôr táto vláda padne a čím skôr sa títo ľudia postavia pred súd za pošliapanie ústavných a ľudských práv, tým lepšie pre nás všetkých," uzatvára M.Mazurek.