Krajníková: Rodičia neposkytli svoj telesný otvor na špáranie, dieťaťu je odňaté ústavné právo na vzdelanie
09 | 02 | 2021 I Petra Demková

JUDr. Krajníková sa pozastavuje nad protiprávnym konaním štátnych orgánov aj riaditeľov v súvislosti s podmieňovaním prítomnosti dieťaťa na vyučovaní testami nielen dieťaťa ale aj rodiča. „Príde čas, keď učiteľ, myslím tým morálny a šľachetný učiteľ, nie Judáš dávajúci deti na obetnej tácke výskumu, len aby sa jemu „dačo“ nestalo, bude nad zlato,“ píše vo svojom najnovšom príspevku Krajníková.


Právnička Krajníková verejnosť varuje, že ak sa ľudia nevzbúria, tak ich vysajú aj s deťmi a ešte aj za ich vlastné peniaze, psychopati. Tí sa podľa právničky chcú šprtať v ich telesných otvoroch. „Lebo sú to psychopati, a tadiaľ vidia cestu vašej kontroly. A zistili, že u väčšiny to pod strachom funguje,“ píše právnička. „Otroctvo nikdy neskončilo, iba otroci sa obliekli do rovnakých šiat ako šľachtici a preto tu vládne zmätok,“ dodáva.

JUDr. Krajníková: Denne ma kontaktujú stovky zúfalých ľudí - plačú a uvažujú o samovražde
Hlavný hygienik Ján Mikas zaobchádza so životmi občanov ako s kartónovými krabicami a generálny prokurátor s tým nič nerobí, píše Adriana Krajníková v statuse na sociálnej sieti. Vypracovala vzor podnetu, ktorým sa ľudia môžu obrátiť na... Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Petra Demková


Krajníková dostáva denno-denne stovky žiadostí, podnetov, zúfalých prosieb, ako z toho von. Ako sa nedať testovať, alebo očkovať a zachrániť si súčasnú prácu, príplatky ku mzde a pod. „Nedá sa odmietnuť ponížený zásah do vlastného tela a zdravia a zároveň si zachrániť prácu, príplatky ku mzde... V tom je „čaro“ nastavenej skúšky,“ napísala. „Nastal čas na zmenu, ale mnohí to nechápu. Nechápu, že okrem jednej práce (zrady Boha), je tu tisíc ďalších možností, ako robiť niečo iné, než byť otrokom…“ pobáda k odvahe právnička.

V ďalšej časti už Krajníková prechádza k hlavnej téme, ktorej sa chce venovať, k testovaniu detí. Testovanie detí ako podmienku pre vstup do školy popisuje takto: „Slovenský vakcinačný priemysel rozhodol, že z dôvodu odmietnutia odovzdania biologického materiálu rodiča na testovanie, skončilo vzdelávanie detí a mládeže.“ Na tomto mieste právnička pripomína, že testovanie spadá pod § 2 ods. 18 Zák. č. 317/2016 Z. z., teda pod tzv. transplantačný zákon.

„Vymyslel sa „mechanizmus“ podmieňovania prístupu ku vzdelaniu. A to testovanie rodičov, za účelom vpustenia žiaka do školy. A keď sa rodič nepodrobí, dieťa nedostane vzdelanie. Nedostane ho už ani dištančne, ale dostane už iba „domáce úlohy“. Popri Ústave SR a zákonoch si na Slovensku ide svoj život paralelný „duálny“ právny systém, založený na ničom,“ upozorňuje na absenciu práva Krajníková.

JUDr. Krajníková: "Tu nejde o výnimky, Mikas nemá vôbec splnomocnenie na vydávanie vyhlášok"
„Generálny prokurátor nerieši nezákonnosť vydávania vyhlášok, ale nezákonnosť vydania výnimiek v tých vyhláškach.“ Je to ako, že: „Nevadí, že manželstvo rozviedol stavebný úrad, vadí, že exekútor stiahol nesprávnu sumu na výživné,“ píše Adriana... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Petra Demková


„Neexistuje žiadna zákonom uložená povinnosť na prekrytie dýchacích ciest a strpenia obmedzenia riadneho dýchania, neexistuje žiadna zákonom uložená povinnosť na odber biologického materiálu za účelom určenia ochorenia, neexistuje žiadna zákonom uložená povinnosť na verejné legitimovanie sa zdravotným preukazom, to celé za účelom prístupu k základným právam a slobodám,“ upozorňuje opäť, ako už neraz, právnička.

„Tento proces sa v ústave, medzinárodných dokumentoch, vnútorných a zahraničných trestných predpisoch nazýva apartheid a segregácia!!“ upozorňuje. „A u nás sa k tomu verejne vyzýva cez média, ministerstvá to spracovávajú do ich nariadení a Generálny prokurátor s tým stále nič nerobí,“ poukazuje ďalej na absurdnosť.

„Opakovane podotýkam: neexistuje žiaden právny predpis, aby rodičia mali povinnosť sa dať testovať a navyše sa tým preukazovať za účelom vpustenia ich detí do školy. Skutočne je ešte veľa občanov, ktorým sa toto nezdá úchylné a zvrátené?!“ pýta sa. „Rodičia žiakov majú do pondelka 8.2.2021 nastúpiť s preukazmi! Všetko bez právneho titulu. Pretože právny titul nie je a existovať nemôže. Nemá oporu v ústave a medzinárodných dokumentoch o základných právach a slobodách. Ide o zvrátené požiadavky nútených zdravotných úkonov a preukazovanie ich podstúpenia „kuričovi“ v škole,“ popisuje súčasné dianie právnička.

Advokátka Krajníková reaguje na odňatie licencie. SAK ukázala aký je veľký orgán
Známa právnička reaguje na informáciu o tom, že jej Slovenská advokátska komora (SAK) odňala advokátsku licenciu. „Ak niekto nasadzuje druhému prekážku na dýchanie, a celému národu sa chce špárať v útrobách, izolovať ľudí, a dezinfikovať ich, je... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Petra Demková


V prípade podmieňovania prístupu dieťaťa k vzdelávaniu, sú podľa JUDr. Krajníkovej porušené mnohé zákony. Ide o nátlak, ďalej ohrozovanie mravnej výchovy mládeže, zneužívanie právomoci verejného činiteľa a Apartheid a diskrimináciu skupiny osôb. Jednoducho celé je to v rozpore s Ústavou SR a medzinárodnými dohovormi.

Krajníkovú šokuje pasívny prístup riaditeľov. Nedochádza k žiadnemu odporu učiteľov ani riaditeľov, ktorí dobre vedia, že konajú protiprávne. „Príde čas, keď učiteľ, myslím tým morálny a šľachetný učiteľ (nie Judáš dávajúci deti na obetnej tácke výskumu, len aby sa jemu „dačo“ nestalo), bude nad zlato, keď zdravý rozum bude nad zlato, keď zdravá a prirodzená zelenina a ovocie bude nad zlato, keď veselá sliepka, znášajúca raz za deň vajíčko bude nad zlato,“ píše právnička a upozorňuje na prístup vlády: „Psychopat vytiahne do boja všetok svoj „šarm“ a citové vydieranie, aby presvedčil že to nie on, ale obeť je príčinou svojho nešťastia. Psychopat aby presvedčil o svojej pravde, dokáže aj nemožné. Dokáže aj zabiť, a to mu dá pocit vytúženého duševného pokoja, ako chcel iba dobre a ako mal znova v tom pravdu. A „ukázalo sa“, že ju mal… a na hrob obete odošle ten najkrajší epilóg…“ opisuje Krajníková tých, ktorí tieto rozhodnutia vydávajú.

Na záver má právnička pre Slovákov už len zopár odporúčaní: „Na tisíce vašich podnetov vám nemôžem dať odpoveď, čo práve vy máte urobiť, …to musí vedieť každý sám. ...každý sa musí vedieť rozhodnúť sám. O tom je život slobodného a zodpovedného človeka. Inak vám starostlivý „tútor“ nasadí masku… Podľahnúť strachu z nezákonnej pokuty a iných následkov, to je cesta tyranie. Tyranie vašich detí…“ uzatvára svoj príspevok JUDr. Krajníková.

"Z práva na ochranu zdravia vyfabrikovali povinnosť, ktorá ide do Mengeleho rozmerov", tvrdí Krajníková
„Antirúškárka“ JUDr. Krajníková sa vyjadrila k právnej stránke testovania na školách. Vo svojom právnom stanovisku k aktuálnym témam napísala, že „Matovič s Mikasom vzali pod osobnú „kuratelu“ ochranu zdravia ľudí tak, že z práva vyfabrikovali... Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Petra Demková