Český Casanova: Zoznam Štaidlových mileniek odhalený!
09 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Bol úspešný aj charizmatický, a tak nie je divu, že ženy na neho skrátka leteli. Hudobník Ladislav Štaidl († 75) si toho bol dobre vedomý a za tie roky si užil nejeden románik, píše portál Aha!.


Yvonne Přenosilová (73)

Pre oboch to bol jeden z prvých milostných zážitkov. Pre Přenosilovú mal tento vzťah o to väčší význam, keďže ju mal Štaidl dokonca pripraviť o panenstvo! Hoci bola speváčkina mamička v tomto ohľade veľmi prísna, dcéru nakoniec neustrážila.

Jitka Zelenková (70)

So speváčkou Jitkou Zelenkovou mal hudobník podľa Blesku pletky celých jedenásť rokov. Hoci obdivoval jej talent aj krásu, nešlo nikdy o veľkú lásku. "A tak sme sa mali len veľmi radi a náš vzťah bol založený na priateľstve, spoločných profesijných záujmoch a samote dlhých zájazdov," spomínal Štaidl, ktorý Jitku Zelenkovú opísal ako nesmierne usilovnú a cieľavedomú.

Aký majetok po sebe Ladislav Štaidl zanechal? Toto nezdedili ani deti Karla Gotta!
05 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


Eva Pilarová († 80)

Románik so speváčkou Evou Pilarovou nemal dlhé trvanie, napriek tomu o veľkú romantiku nebola núdza. Prvýkrát sa videli v Semafore a okamžite medzi nimi preskočila iskra. Čo začalo jednoduchým rozprávaním, malo vášnivú dohru na exotickej Kube. "Klimatizácia nefungovala, a preto sme utekali na balkón, s výhľadom na tmavé more, ktoré pár metrov od nás poctivo pracovalo na odlive. Rovnako usilovní sme boli aj my, ako by sme cítili, že náš vzťah je tropickou klímou presne determinovaný," prezradil Štaidl.

Iveta Bartošová († 48)

Všetko začalo prekvapivo na jednom zájazde, tentoraz v Rakúsku. V tú dobu bol však Štaidl ženatý a Bartošová žila s Michalom Bělouškom. Oboch spájala spoločná práca a silná chémia, a tak sa po úspešnej spolupráci začali vídať čoraz častejšie, a predovšetkým s veľkou parádou! "Keď sa práca podarila a dosky predali, leteli sme napríklad do Santa Fé, vykúpať sa na Havaj, lyžovať do Aspene v Colorade alebo k Mŕtvemu moru zabaliť sa do liečivého bahna," opísal hudobník. Aj napriek prílišnej žiarlivosti speváčky spolu počali syna Artura (24), však speváčka sa neriadila Štaidlovým prianím stať sa matkou na plný úväzok a vzťah im nakoniec nevyšiel.

Dara Rolins (48)

Speváčka sa stala hudobníkovou múzou v čase, keď prestal zdieľať posteľ so svojou ženou Annou. "Najprv ma to dievčatko okúzlilo obrovskou dávkou muzikálnosti, neskôr aj nečakanou sexualitou," uviedol Štaidl vo svojej knihe Víno z hrozna. Na detailoch s vtedy mladučkou speváčkou nešetril, hoci hovoril prevažne v metaforách. "Po tom zážitku som nemohol nemyslieť na Pitigrilliho román 18karátová panna, ktorý, hoci plný erotiky, poukazuje na mravný chaos začiatku dvadsiateho storočia," priznal Štaidl.

Samotná Dara Rolins ale všetky špekulácie o vzťahu so Štaidlom vyvracia. "Nesmrteľná téma, ktorá ma už po tých sto rokoch nebaví riešiť. Ľudia aj tak veria tomu, čomu veriť chcú. Chápem, že vo výpočte dám, ktoré tento žrebec skolil, by moje meno už z princípu chýbať nemalo! Všetci o tom pochybujú, tak prečo túto senzáciu nevyužiť. Jeho urazená ješitnosť jednoducho neprehryzla, že som dala prednosť iným ako v práci, tak v posteli," reagovala vtedy podľa Blesku na túto pasáž jeho knihy.

Dara Rolins po smrti Štaidla: Zvláštny odkaz, ktorým otvorila zakázanú tému!
Ladislav Štaidl († 75) pred rokmi vo svojej knihe uviedol, že mal románik so speváčkou Darou Rolins (48). Tá to vtedy rázne popierala, informuje portál Expres. Blond speváčka krátko po smrti slávneho skladateľa poslala do neba záhadný odkaz, v... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Timotej Dudka