Sexuálne ponuky na sociálnej sieti skončili obvinením a hrozbou väzenia
09 | 02 | 2021 I tasr

Za peniaze ponúkol sex, v ktorom malo ísť aj o styk so zvieraťom. Internetovú ponuku 37-ročného Bratislavčana polícia vyhodnotila ako trestný čin ohrozovania mravnosti a prečinu propagácie sexuálnych patologických praktík. Muž už čelí obvineniu.


"Podľa doterajších informácií mal obvinený prostredníctvom sociálnej siete nadviazať komunikáciu s používateľkou, ktorej mal za finančnú odmenu ponúkať sexuálny styk s ňou a so zvieraťom. V rámci komunikácie jej mal muž zaslať aj fotografiu znázorňujúcu takúto praktiku," spresnil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

Policajti muža zadržali pri domovej prehliadke, v rámci ktorej boli zaistené veci dôležité pre ďalšie konanie, ako napríklad rôznu elektroniku, telefóny a USB nosiče. Obvinený je v súčasnosti v cele policajného zaistenia, v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

 

Český Casanova: Zoznam Štaidlových mileniek odhalený!
Bol úspešný aj charizmatický, a tak nie je divu, že ženy na neho skrátka leteli. Hudobník Ladislav Štaidl († 75) si toho bol dobre vedomý a za tie roky si užil nejeden románik, píše portál Aha!. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Timotej Dudka