Šutaj Eštok na adresu Matoviča: Zostane po vás len jedna veľká hanba a zbedačená krajina
05 | 02 | 2021 I

Popularita premiéra Matoviča klesá zo dňa na deň a stále častejšie mu to pripomínajú aj opoziční poslanci. Naposledy vo videu na sociálnej sieti poslanec Matúš Šutaj Eštok, ktorý mu odkázal, že je najhorším premiérom v histórii Slovenska. 


"Vám nevadí, že ľudia umierajú a nemajú z čoho žiť. Hlavne, že vy máte peknú fotku a čo najviac lajkov. Vy sa určite zapíšete veľkými písmenami do histórie, ale ako ten najhorší premiér“ zdôraznil poslanec za Hlas-SD.

„Premiérov sme mali viacero a všetci mali svoje chyby, ale tak neschopný ako vy nebol žiaden z nich. Na vašich pleciach leží zodpovednosť za zbytočne mŕtvych ľudí, k čomu ste sa aj sám priznali,“ konštatuje Šutaj Eštok.



 

Premrhané miliardy, ožobračení ľudia, permanentný chaos, šialené pokusy s celoplošným testovaním a upadajúca ekonomika, to všetko sú podľa poslanca Hlasu SD veci, za ktoré je Matovič osobne zodpovedný. „Čo tu po vás zostane? No určite ste prvý slovenský premiér, ktorý si v kancelárii fotil ponožky, pravidelne sa rozplakal pred novinármi a francúzskemu prezidentovi rozprával, že ho doma strihala detskými nožničkami jeho dcéra. Po vás, pán Matovič, ostane len jedna veľká hanba a zbedačená krajina,“ dodáva v závere videa Šutaj Eštok.