81 členov swingers párty dostalo pokutu za orgie počas pandémie
05 | 02 | 2021 I Marek Molnár

V počte je sila, avšak v tomto prípade to neplatí. 81 nadržaných (a zadržaných) účastníkov swingers párty vo francúzskej obci Collégien, ktorá sa nachádza 32 kilometrov od Paríža, dostalo mastnú pokutu. Na orgie sa totiž vrhli v čase zákazu vychádzania, ktorý bol vyhlásený kvôli pandémii Covid-19, píše portál Blesk.


Polícia dorazila na miesto swingers párty v deväť hodín večer, čo bolo celé tri hodiny po vyhlásení celoštátneho zákazu vychádzania. Neobyčajná párty sa odohrávala v jednom z collégienských skladísk. Strážcovia zákona najskôr zadržali na parkovisku 11 osôb, uviedol denník The Independent.

Skladisko plné hriechov

Následne vtrhli do skladiska a nestačili sa diviť, čo sa na mieste deje. Okrem sexu boli svedkami toho, ako účastníci na mieste popíjajú alkohol a tancujú do zvukov hudby, ktoré vydávali masívne reproduktory, pričom mali tiež nainštalovanú svetelnú šou plnú efektov.

Sexuálne trendy v roku 2021: Sex ako meditácia, ale aj dôraz na orgazmus oboch partnerov
Sex síce nepodlieha trendom tak okato ako napríklad móda alebo kozmetika, ale predsa len sa vyvíja. Každý rok príde na trh nová sexuálnej pomôcka alebo sa objaví nový trend v sexualite. Prekvapí nás nový rok niečím v tejto oblasti? Píše portál... Čítať ďalej
02 | 02 | 2021 | Marek Molnár


"Táto akcia porušila zákaz vychádzania. Boli na nej tiež problémy s rúškami a rozostupy medzi ľuďmi," povedal vyšetrovateľ novinám. "Tí, ktorí sa párty zúčastnili, spolupracovali s políciou. Polícii nikto nekládol odpor," dodal. Pokutu za orgie dostalo celkom 81 ľudí.

Traja organizátori nelegálnej swingers párty boli prevezení na policajnú stanicu, kde podali výpovede. Pandemická situácia je vo Francúzsku zlá. Na koronavírus ochorelo už 3,25 milióna ľudí, pričom takmer 78 tisíc pacientov tejto chorobe podľahlo.

Jedna z Muskových spoločností má opicu s čipom, ktorá dokáže hrať videohry
Elon Musk vyhlásil, že jedna z jeho startup spoločností má testovacie zariadenie, kde sa nachádza laboratórna opica s mozgovým implantátom v podobe čipu, ktorá dokáže hrať videohry, informuje portál RT. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Marek Molnár