Jozef Banáš už ľutuje svoje pochyby o koronavíruse: Schudol 9 kíl a pľúca ho bolia dodnes!
04 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Spisovateľ a otec najznámejšej slovenskej moderátorky Adely Vinczeovej Jozef Banáš sa nevyhol vírusu Covid-19, ktorý toľko spochybňoval. Po tom, ako v decembri skončil v nemocnici vďaka ťažšiemu priebehu koronavírusu, rapídne schudol, čo sa výrazne odzrkadlilo na jeho vzhľade, píše Pluska.


Banáša nakazila jeho dcéra Adela a jeho stav sa radikálne zhoršil, vďaka čomu bol pred Vianocami prevezený do nemocnice na dýchacie prístroje. „Otca odviezla sanitka, lebo mal náročnejší priebeh covidu. Desať dní iba ležal, kým ho neodviezli, nechcel prijímať potravu, iba ležal,” opísala zdravotný stav svojho otca Adela.

Čo je za obrovskou zmenou názorov Adely Vinczeovej (Banášovej)?   
Komentár Petry Demkovej Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Petra Demková


Banáš so po prepustení z nemocnice taktiež prihovoril k ľudom na Facebooku. „Musím povedať, že môj stav bol vážny, ale určite som nepatril k tým, ktorí by covid prežívali dajako dramaticky, sú ľudia, ktorí sú na tom podstatne horšie,” uviedol Banáš, ktorý si po prekonaní vírusu, ktorý už takmer rok paralyze celý svet, dobre uvedomuje, že ho nemal podceňovať. „Áno, bol som pyšný, nahováral som si, akú mám úžasnú kondíciu a imunitu, mne sa nemôže nič stať a vidíte, dostal som varovné zaucho, aby som sa spamätal. Schudol som 9 kíl a najmä dostal som čas na premýšľanie,” šokoval Banáš správou o svojej strate váhy.

„Asi to tak malo byť, mnohé som pochopil, predovšetkým to, že covid je nevyspytateľný, treba rešpektovať a dodržiavať hygienické nariadenia. Stále som presvedčený, že keď sa prechádza alebo beží pustým lesom niekto s rúškom, nie je to prejav zodpovednosti, ale vystrašenosti,”  uviedol Banáš, ktorý následne zverejnil video o tom, ako ho stále bolia pľúca.

Jozef Banáš po týždni v nemocnici s Covidom - "možno mám aj výčitky"
Jozef Banáš, ktorého nakazila práve jeho dcéra Adela náhle skončil v nemocnici. Spisovateľ je stále hospitalizovaný, no podľa jeho slov by bol už rád doma. Čítať ďalej
30 | 12 | 2020 | Ivan Brožík